tromaktiko: Διαβάστε μερικές πιπεράτες ιστορίες που εξομολογούνται οι ξενοδόχοι της Κρήτης - Πλούσιος Ρώσος πήγε διακοπές με τη σύζυγο και την ερωμένη

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Διαβάστε μερικές πιπεράτες ιστορίες που εξομολογούνται οι ξενοδόχοι της Κρήτης - Πλούσιος Ρώσος πήγε διακοπές με τη σύζυγο και την ερωμένη



Ένας πλούσιος Ρώσος επισκέφτηκε την Κρήτη για τις διακοπές του με τη σύζυγο του, τα τρία παιδιά του και την...
ερωμένη του, με την οποία μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο!

Τα παιδιά του, είχε ζητήσει ο ίδιος, να μένουν σε δωμάτια με την νταντά τους και εκείνος έμενε στον ίδιο χώρο με τη γυναίκα και τη φίλη του!

Αυτή είναι μια μόνο από τις πιπεράτες ιστορίες που αφηγούνται ξενοδόχοι του Ηρακλείου στην "Πατρίς", μέσα από τη συναστροφή τους με τους χιλιάδες επισκέπτες που υποδέχονται.

Μια ακόμη περιεργη ιστορία είναι αυτή που αφηγείται ένας ακόμη ξενοδόχος και αφορά τις διακοπές μιας γυναίκας, η οποία τις συνέχισε, αν και ο σύζυγος της πνίγηκε στη διάρκεια της παραμονής τους στο Ηρακλειο! Ένα περιστατικό που είχε γίνει πριν πολλά χρονια.

"Το ζευγάρι είχε έρθει για διακοπές, ο σύζυγος πνίγηκε και η σύζυγος τον έβαλε στο ψυγείο του νεκροτομείου και συνέχισε τα μπάνια της. Όταν τελείωσαν οι μέρες, πήρε το νεκρό σύζυγο της στο αεροπλάνο και έφυγε"

Πρώτα η φίλη μετά η οικογένεια

Μια ακόμη ερωτική ιστορία σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Ο σύζυγος πήγε για διακοπές με τη... φίλη του και όταν τελείωσε τις διακοπές του, επέστρεψε στη χώρα του, αλλά για λίγο. Δύο μήνες μετά πήγε στο ίδιο ξενοδοχείο με την οικογένεια του!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!