tromaktiko: Χρυσό θηριώδες τζιπ με πινακίδα «666» κυκλοφορεί... [ photo]

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Χρυσό θηριώδες τζιπ με πινακίδα «666» κυκλοφορεί... [ photo]



Τι άλλο θα δούμε...

Δεν φτάνει που είναι... μεγάλο σαν θηρίο, έχει και τον αριθμό του Θηρίου - Ανήκει σε Άραβα playboy που προτιμά το Λονδίνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από δίπλα σου και να μην το παρατηρήσεις.

Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα... τεραστίων διαστάσεων Range Rover, αλλά και γιατί είναι βαμμένο χρυσό! Και αν αυτό δεν αρκεί για να σας εντυπωσιάσει, μια προσεκτική ματιά στην πινακίδα θα σας κάνει να γουρλώσετε τα μάτια: «666» - το... θηρίο φέρει και τον αριθμό του Θηρίου!



Εθεάθη πρόσφατα στους δρόμους του Λονδίνου και λέγεται πως ανήκει σε Άραβα playboy από αυτούς που κατακλύζουν με τα πολυτελή αμάξια τους τη βρετανική πρωτεύουσα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν προσπαθούν να αποφύγουν την καυτή ατμόσφαιρα στις πατρίδες τους. 

Το συγκεκριμένο χρυσό τζιπ ονομάζεται Mystere, φέρεται να κοστίζει περί τις 200.000 ευρώ, βάσει των μετατροπών που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης του, σύμφωνα με όσα γράφει η Daily Mail.





Μεταξύ άλλων στους δρόμους του Λονδίνου η εφημερίδα εντόπισε μια Mercedes AMG με έξι τροχού και... αμέτρητες πολύχρωμες Rolls Royce.

Το πλήθος χαζεύει την Mercedes AMG ως... αξιόθεατο!













     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!