tromaktiko: Σχέση με μεγαλύτερο; Τα 6 πράγματα για τα οποία πρέπει να είσαι προετοιμασμένη...

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Σχέση με μεγαλύτερο; Τα 6 πράγματα για τα οποία πρέπει να είσαι προετοιμασμένη...



Ο George Clooney δεν έγινε τυχαία μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου, όταν γκρίζαραν οι κρόταφοί του...
Για τις περισσότερες γυναίκες η γοητεία, η επαγγελματική καταξίωση και η εμπειρία που φέρνει μαζί του ένας σημαντικά μεγαλύτερος άντρας είναι τα καλύτερα αφροδισιακά. Οι σχέσεις, όμως, με μεγάλες ηλικιακές διαφορές έχουν και τα μειονεκτήματά τους (τουλάχιστον στην αρχή).

Αν αυτό το διάστημα σε έχει εντυπωσιάσει κάποιος εμπειρότερος διάβασε όσα πρόκειται να σου συμβούν κατά τη διάρκεια της γνωριμίας σας.

Ο βραδινός τρόπος διασκέδασης θα αλλάξει
Αν του πεις να πάτε σε κάποιο γνωστό club στο οποίο θα περιμένετε στην ουρά για ένα ποτό μάλλον θα σε κοιτάξει λοξά. Ετοιμάσου για δείπνα σε εστιατόρια, wine bars στο κέντρο ή στα βόρεια προάστια και ταινίες αγκαλιά στον καναπέ. Δεν σημαίνει ότι είναι πάντα κουρασμένος. Αλλά η περίοδος που απολάμβανε την διασκέδαση με ένα ποτό στο χέρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Θα αντιμετωπίσεις αμήχανες στιγμές
Θα υπάρξει κάποια άβολη στιγμή που κάποιος φίλος, γνωστός, συνάδελφος θα σας περάσει κατά λάθος για τον μπαμπά με την κόρη του. Να θυμάσαι ότι θα είναι αμήχανο για σένα, αλλά ακόμη περισσότερο για εκείνον που τον ξεστόμισε και ακόμη περισσότερο για τον σύντροφό σου. Εσύ θα είσαι στην καλύτερη θέση.

Θα απαντάς σε χαζά ερωτήματα στις φίλες σου
Όταν ο κοινωνικός σου περίγυρος ενημερωθεί για τη σχέση σου με μεγαλύτερο άντρα και αν μάλιστα είσαι η πρώτη από τις φίλες σου που το τολμά η ερώτηση.. "και πώς είναι στο κρεβάτι;" θα έρθει με σιγουριά. Και εκεί θα βάλεις τα δυνατά σου για να του φτιάξεις τη φήμη. Και η αλήθεια είναι πως ο σύντροφος σου μπορεί να μην πάει στο γυμναστήριο κάθε μέρα (μπορεί και καθόλου) αλλά σίγουρα ξέρει περισσότερες κινήσεις από τους τύπους με τους κοιλιακούς!

Η συνάντηση με τους φίλους και την οικογένειά του θα είναι δύσκολη
Υπάρχει πιθανότητα ο μεγαλύτερος σύντροφός σου να έχει στον ερωτικό του παρελθόν μία (τουλάχιστον) πρώην σύζυγο ίσως και παιδιά, τα οποία θα είναι κοντά στην ηλικία σου. Αμήχανο ε; Το να σταθείς σωστά σε μια συνάντηση με την οικογένειά του είναι δύσκολο, αλλά όσο το φοβάσαι εσύ άλλο τόσο το φοβούνται και εκείνοι.

Η συνάντηση με τη δική σου οικογένεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη
Αν οι φίλοι σου είχαν εκφράσει δυσαρέσκεια, δυσπιστία ή αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση τότε σίγουρα σκέψου το προσωπάκι του μπαμπά σου όταν του πεις ότι ο καλός σου γεννήθηκε μόλις λίγα χρόνια μετά από εκείνον. Να είσαι προετοιμασμένη για έναν μικρό ή και μεγάλο αγώνα για να τον αποδεχτούν και να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι τουλάχιστον οι γονείς σου μπορεί να μην το δεχτούν ποτέ.

Πρέπει να σκεφτείς το μέλλον
Όταν αποφασίσεις να μπεις σοβαρά σε μια σχέση μαζί του πρέπει να γίμνουν ξεκάθαρα μέσα σου τα δεδομένα της σχέσης. Ένα ηλικιακό κενό -από δέκα χρόνια και πάνω- πρέπει να σας κάνουν ειλικρινείς με τα θέλω σας. Θες παιδιά; Εκείνος Θέλει; Θέλεις γάμο; Εκείνος θέλει; Θέλεις έντονη κοινωνική ζωή; Εκείνος θέλει; Μία ουσιαστική συζήτηση θα βοηθήσει το μέλλον της σχέσης σας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!