tromaktiko: Απίστευτα ρεκόρ που δείχνουν τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα...

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Απίστευτα ρεκόρ που δείχνουν τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα...



Από τη γυναίκα που έχει μέση με περιφέρεια όσο ένα βάζο μαγιονέζας, μέχρι το παιδί με τη μεγαλύτερη τριχοφυία στον κόσμο, τα απίστευτα πράγματα που μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα και μυαλό θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό...




Τρεις άνθρωποι μέσα σε ένα κουτί 66x69x55 εκατοστών


Στις 20 Σεμτεμβρίου του 2009 οι ακροβάτες Skye Broberg, Nele Siezen, και Jola Siezen, κατάφεραν να διπλώσουν τα σώματά τους με τέτοιον τρόπο, ώστε να χωρέσουν μέσα σε ένα μικρό κουτί και να παραμείνουν εκεί για 6 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα.

Ο άνθρωπος με τα πιο μακριά νύχια



Ο Melvin Boothe, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2009, είχε νύχια που έφταναν τα 10,51 μέτρα, μήκος που μέχρι και σήμερα αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Το παιδί με τη μεγαλύτερη τριχοφυία



Ανεπίσημα το λένε "σύνδρομο του λυκάνθρωπου". Πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που προσβάλλει κυρίως γυναίκες και μικρά παιδιά και η οποία προκαλεί υπερβολική ανάπτυξη των τριχών σε όλο το σώμα και το πρόσωπο. Η μικρή Supatra "Nat" Sasuphan ανακηρύχθηκε στις 4 Μαρτίου του 2010 από τους υπεύθυνους του βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες ως το παιδί με την μεγαλύτερη τριχοφυία στον κόσμο.

Η γυναίκα με την πιο λεπτή μέση στον κόσμο



Η Cathie Jung έχει μανία με τους κορσέδες και σταδιακά, μετά από πάροδο πολλών ετών που φοράει ολοένα και πιο στενούς κορσέδες ακόμα και τις ώρες που κοιμάται, έχει φτάσει να έχει περιφέρεια μέσης μόλις 38,1 εκατοστά, όταν φοράει κορσέ και 53 εκατοστά όταν δεν φοράει.

Ο άνθρωπος που έχει καταναλώσει τα περισσότερα μπέργκερ



Ο Donald Gorske από τις ΗΠΑ είναι ο πιο φανατικός επισκέπτης της γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού McDonald's, αφού τρώει τουλάχιστον ένα μπέργκερ από εκεί κάθε μέρα. Μέχρι τις 17 Αυγούστου του 2008 υπολογίστηκε ότι είχε καταναλώσει περισσότερα από 23.000 μπέργκερ σε χρονικό διάστημα 37 χρόνων. Μέχρι και το 2011, ο Donald δεν είχε σταματήσει και λέγεται ότι είχε ξεπεράσει τα 25.000 μπέργκερ στην ζωή του! Και ακόμα και αν πολλοί πιστεύουν ότι εξαιτίας της συνήθειάς του η υγεία του είναι σε κάκιστη κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και δεν έχει πολλά περιττά κιλά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!