tromaktiko: Παρουσιάστρια και τραγουδιστής με υπηρεσίες αστυνομικών για VIP!

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Παρουσιάστρια και τραγουδιστής με υπηρεσίες αστυνομικών για VIP!



Οι ειδικές υπηρεσίες από αστυνομικούς δεν προσφέρονται μόνο σε πρόσωπα υψηλής σημασίας πρόσωπα, τους γνωστούς VIP, αλλά και σε πρόσωπα του... καλλιτεχνικού στερεώματος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, διαπίστωσε υπερβολές και αδικαιολόγητες περιπτώσεις στις λίστες των αστυνομικών που φρουρούν πρόσωπα - στόχους.

Περίπου 4.000 αστυνομικοί βρίσκονται στην υπηρεσία των VIP's, ενώ ακόμα και ηθοποιοί ή μεγαλοδημοσιογράφοι, παρουσιαστές, τραγουδιστές, ακόμα και σεφ διέθεταν μέχρι και πριν από λίγο καιρό αστυνομική συνοδεία, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Έθνους.

Πάντως, αρκετό καιρό πριν τις εκλογές, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε αναθεώρηση των φακέλων με τα φυλασσόμενα πρόσωπα, απομακρύνοντας αρκετούς αστυνομικούς από άτομα τα οποία δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Πιο χτυπητό παράδειγμα αυτό, γνωστής παρουσιάστριας, η οποία έχει πολυετή παρουσία στην τηλεόραση και διέθετε έναν αστυνομικό ως προσωπική φρουρά. Παρά το γεγονός ότι είναι και αγαπητό πρόσωπο, το οποίο εργάζεται στον ψυχαγωγικό τομέα, οι αρμόδιες υπηρεσίες έκριναν ότι για κάποιο λόγο απειλείται η ζωή της, παρέχοντάς της αστυνομική συνοδεία.

Επίσης, νεαρός τραγουδιστής, είχε έναν αστυνομικό στο πλευρό του για να τον προστατεύει από τις... θαυμάστριες!

Κάτι ανάλογο συνέβαινε και με παρουσιαστή - ηθοποιό, ο οποίος σημειώνει μεγάλες τηλεθεάσεις με την ψυχαγωγική του εκπομπή. Μέχρι πρότινος είχε δύο φρουρούς στις υπηρεσίες του.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!