tromaktiko: Τον συνέλαβαν γιατί παρενοχλούσε μία έγκυο! Η δικαιολογία που είπε στο δικαστήριο, μας άφησε άφωνους...

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Τον συνέλαβαν γιατί παρενοχλούσε μία έγκυο! Η δικαιολογία που είπε στο δικαστήριο, μας άφησε άφωνους...



Μια 8 μηνών έγκυος γυναίκα, αποφάσισε να πάρει το λεωφορείο...

Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά, όταν παρατήρησε ότι ο άντρας που καθόταν απέναντί της της χαμογελούσε περίεργα, οπότε αμέσως άλλαξε θέση.

Η συνέχεια ήταν τρομακτική για τη νεαρή γυναίκα καθώς ο άγνωστος φάνηκε να διασκεδάζει από την αντίδρασή της και συνέχισε να την κοιτάει και να χαμογελάει σαν ψυχοπαθής. Στην 4η φορά που άλλαξε θέση αυτός ξέσπασε σε δυνατά γέλια, με αποτέλεσμα αυτή να ειδοποιήσει τον οδηγό και ο άντρας να συλληφθεί.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και όταν ρώτησαν τον 20χρονο τι είχε να δηλώσει, είπε:

Κύριε δικαστά, τα πράγματα έγιναν κάπως έτσι: Δε μπόρεσα παρά να παρατηρήσω την προχωρημένη κατάσταση της εγκυμοσύνης της και ειδικά όταν κάθισε κάτω από μια ταμπέλα που έγραφε "Έρχονται τα δίδυμα της μέντας", δε μπόρεσα παρά να χαμογελάσω. Στη συνέχεια η κυρία άλλαξε θέση και κάθισε κάτω από μια ταμπέλα που έγραφε "Η αλοιφή Logan μειώνει το πρήξιμο", οπότε καταλαβαίνετε την ειρωνεία και γιατί χαμογέλασα ξανά. Στην τρίτη αλλαγή κάθισε κάτω από μια διαφήμιση αποσμητικού που έγραφε "Το μεγάλο ραβδί του William έκανε πάλι το θαύμα του", με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Όταν όμως, κύριε δικαστά, άλλαξε θέση για 4η φορά, η διαφήμιση από πάνω της έγραφε "Τα προφυλακτικά Goodyear θα είχαν αποτρέψει αυτό το ατύχημα". Εκεί λύγισα!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!