tromaktiko: Τριήμερη περιοδεία του Τέρενς Κουίκ σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τριήμερη περιοδεία του Τέρενς Κουίκ σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία



Τριήμερη περιοδεία σε πόλεις της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας θα... πραγματοποιήσει από την Μ. Τετάρτη ο Υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ.

Η πρώτη επίσκεψη θα γίνει στη Λαμία, στις 10:00, με τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μπακογιάννη (θα κάνουν και δηλώσεις στα ΜΜΕ), αφού έχει προηγηθεί συνάντηση στις 09:15 με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο.

Στις 12:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί στην Καρδίτσα με τον Δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο και στις 14:00 στα Τρίκαλα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στα Τρίκαλα ο Τέρενς Κουίκ θα συναντηθεί με Φορείς του Νομού στο ξενοδοχείο «NTINAS», όπου θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Την Μ. Πέμπτη, στις 09:00, θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη και στις 10:00 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστό.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός Επικρατείας μαζί με τον Περιφερειάρχη θα κάνουν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Την Μ. Παρασκευή ο Τέρενς Κουίκ θα ακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου από τον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου μαζί με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις τόσο με Πολιτευτές και Συντονιστές των ΑΝΕΛ, όσο και με Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Λάρισα θα έχει συνάντηση εργασίας και με τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!