tromaktiko: Αυτός ο άντρας βγαίνει με κάποια αν και είναι παντρεμένος. Ακούγεται ανήθικο, αν διαβάσεις τη λογική του όμως έχει δίκιο!

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αυτός ο άντρας βγαίνει με κάποια αν και είναι παντρεμένος. Ακούγεται ανήθικο, αν διαβάσεις τη λογική του όμως έχει δίκιο!



Ο Τζάριντ Γουίλσον είναι σύζυγος, πάστορας, συγγραφέας και blogger. Έκανε όμως μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση. Διάβασε και θα δεις το γιατί.

Στο blog post του με τίτλο "Βγαίνω με κάποια αν και είμαι παντρεμένος", ο Τζάριντ γράφει:

"Θέλω να εξομολογηθώ κάτι. Βγαίνω με κάποια παρ' όλο που είμαι παντρεμένος.

Πρόκειται για μια υπέροχη κοπέλα. Είναι όμορφη, έξυπνη, κατεργάρα, δυνατή και έχει μεγάλη πίστη στο Θεό. Λατρεύω να τη βγάζω έξω για φαγητό, να πηγαίνουμε σινεμά και θέατρο και της λέω συνέχεια πόσο όμορφη είναι. Δεν θυμάμαι να της έχω θυμώσει ποτέ για πάνω από πέντε λεπτά και το χαμόγελό της πάντα μου φτιάχνει τη μέρα ό,τι κι αν συμβεί.

Μερικές φορές με επισκέπτεται στη δουλειά χωρίς να το ξέρω, μου μαγειρεύει κάτι υπέροχο ή μου φτιάχνει γλυκό με τα χεράκια της. Δεν το πιστεύω πόσο τυχερός είμαι που βγαίνω με κάποια, παρ' όλο που είμαι παντρεμένος. Σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε και εσείς και θα δείτε πώς θα αλλάξει η ζωή σας.

Α! Ανέφερα ότι η γυναίκα με την οποία βγαίνω είναι η γυναίκα μου; Τι φανταστήκατε;

Μόνο και μόνο επειδή παντρεύεσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει το "dating".

Για εμένα είναι απαραίτητο να συνεχίζω να βγαίνω με τη γυναίκα μου ακόμα και μετά το γάμο μας. Το να διεκδικώ τη γυναίκα που δεν είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει μόνο και μόνο επειδή είπαμε και οι δύο το "Ναι". Είναι πολλές οι φορές που βλέπω σχέσεις να σταματούν να εξελίσσονται γιατί οι άνθρωποι σταματάνε να παίρνουν πρωτοβουλίες στο να διεκδικούν ο ένας τον άλλο.

Η περίοδος του "dating" είναι η περίοδος που έχεις την ευκαιρία να μάθεις πράγματα για έναν άνθρωπο με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο. Γιατί να θέλει κανείς να σταματήσει αυτό; Δεν θα έπρεπε. Οι πεταλούδες που νιώθεις στο πρώτο ραντεβού δεν είναι ανάγκη να σταματήσουν μόνο και μόνο επειδή πέρασαν τα χρόνια. Διεκδικήστε κάθε μέρα το/τη σύζυγό σας σαν να είστε ακόμη στα πρώτα ραντεβού. Θα δείτε δραστική αλλαγή προς το καλύτερο στη σχέση σας.

Σε κάθε σχέση, η επικοινωνία και η συνεχής διεκδίκηση είναι το κλειδί. Κανείς δεν θέλει να είναι με κάποιον που δεν τον διεκδικεί με όλη του την καρδιά.

Σας παροτρύνω να βγαίνετε ραντεβού με τη/το σύζυγο, να τον/την διεκδικείτε με όλη σας την καρδιά και να καταλάβετε ότι το "dating" δεν χρειάζεται να σταματήσει μόνο και μόνο επειδή είπατε το "Ναι".

- Τζάριντ Γουίλσον"
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!