tromaktiko: Ζήτω η τρέλα ....Και το μυαλό μου είναι θολό

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ζήτω η τρέλα ....Και το μυαλό μου είναι θολό



Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας
Από τις σκόπιμες δημιουργικές ασάφειες, στα...
μαθήματα οικονομίας, στις ΚΥΠατζίδικες ηχογραφήσεις, το μεσαίο δάχτυλο, τις δηλώσεις περί λιτού βίου και το δικό του λαιφ σταιλ, στο φιάσκο με το ΦΠΑ και τόσα άλλα, φτάσαμε στις εγκληματικές δηλώσεις για την επιβολή τέλους στις τραπεζικές συναλλαγές.
Πόσα άλλα να αντέξει ο νους του ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ Έλληνα πολίτη;

Δεν είναι μόνο το χρέος τοξικό κύριε καθηγητά, είναι και η αλαζονεία με την  ψευδή συνείδηση που έγινε ιδεολογία .

Όταν νοιώθεις ασφάλεια μέσα στην άνετη ζωή σου, όταν μπορείς να θαυμάζεις την θέα της Ακρόπολης από την βεράντα του σπιτιού σου, όταν το επαγγελματικό σου μέλλον είναι εξασφαλισμένο, όταν πιστεύεις ότι έχεις την πλήρη στήριξη του κόμματος και του κόσμου, τότε έχεις το θράσος να λες ότι κατεβάσει η κούτρα σου και να παίζεις με τον φόβο και την αγωνία του κόσμου.

Τελικά η επιθεώρηση και η σάτιρα δεν έχουν ανάγκη από συγγραφείς,  ας είναι καλά ο Βαρουφάκης και η Ζωή.

Η αυθεντική σάτιρα όμως, αυτή που στέκεται ΠΑΝΤΑ κριτικά απέναντι στην εξουσία και όχι του ΣεφερλοΤσαντιροΤσαρλατάνου που ακόμα κάνει κριτική στα κουφάρια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.
Πόσο γλείψιμο πια……

Πάντα με φόβιζαν οι κομήτες, είχα μια εικόνα καταστροφής γι αυτούς και ποτέ δεν πίστεψα στους ουρανοκατέβατους σωτήρες.

Ήθελα πάντα τις τύχες της πολιτικής μου ζωής , να τις κρατούν στα χέρια τους πολίτες και κάτοικοι αυτής της χώρας και όχι κάποιοι που μετά την παραίτηση τους, την αποπομπή τους, η την λήξη της θητείας τους, θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο για μια εξασφαλισμένη εκ των προτέρων έδρα ενός πανεπιστημίου του εξωτερικού.

Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει νόμος, τουλάχιστον για τους υπουργούς, να παραμένουν στην χώρα για τα επόμενα 12 χρόνια μετά την λήξη της θητείας τους.
.
Να υποστούν και αυτοί τις συνέπειες των ολέθριων επιλογών τους. Την καθημερινή οργή του κόσμου και να ζουν και αυτοί τις καταστροφικές συνθήκες διαβίωσης που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Και όχι να τρων και να πίνουν μετά το «τσουνάμι» που προκάλεσαν, στα πολυτελή ρεστοράν της Αμερικής η της Αυστραλίας στην υγεία του κορόιδου κύριε Γιάνη μας με ένα Ν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!