tromaktiko: "Φωτιά" στο Twitter με τη νέα συνέντευξη Βαρουφάκη

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

"Φωτιά" στο Twitter με τη νέα συνέντευξη Βαρουφάκη



Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έδινε... μία ακόμη συνέντευξη, λέγοντας ότι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, τα σχόλια στο Twitter είχαν "ανάψει".

Την αρχή έκανε ο γνωστός αρθρογράφος της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον, λέγοντας πως "κανένας στη Σύνοδο των G7 στη Δρέσδη δεν τον πιστεύει. Όλοι θεωρούν πως οι δύο πλευρές είναι μίλια μακριά".

Ο αρθρογράφος του OpenEurope, Βιντσένζο Σκαρπέτα έγραψε: «Ο Βαρουφάκης υποστηρίζει ξανά ότι η Ελλάδα και οι πιστωτές της είναι κοντά σε συμφωνία. Πριν από λίγες ώρες η Λαγκάρντ είπε το ακριβώς αντίθετο».

Το οικονομικό σάιτ «Russian Market» σημείωσε:

«Ο Βαρουφάκης λέει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα ζητήματα. Ας περιμένουμε τη διάψευση του Σόιμπλε».
«Ο Βαρουφάκης είπε ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υφεσιακά μέτρα. Πιο πριν είπε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα ζητήματα. Ποιος ψεύδεται;»

Ο EconHedge έγραψε: «Ο Βαρουφάκης είπε πως η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υφεσιακά μέτρα. Ο Σαπέν είπε πως η συμφωνία με την Ελλάδα δεν θα πρέπει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό».

Το οικονομικό «MineForNothing» αναφέρει με τη σειρά του την αντίθεση των λεγομένων του Γιάνη Βαρουφάκη με αυτά του Γάλλου ομόλογού του.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!