tromaktiko: Ας μην αυτοκτονήσουμε για ένα πείσμα

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ας μην αυτοκτονήσουμε για ένα πείσμα



Η Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο «Μαίναλον» στην Τρίπολη...

Την ομιλία, που είχε ως θέμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ – ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ», πραγματοποίησε ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Ανδριανός.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος προλογίζοντας τον ομιλιτή, έκανε λόγο για μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων και επικίνδυνη, που επέβαλε στον λαό ένα διχαστικό δημοψήφισμα. Τόνισε ότι πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι μένουμε στην Ευρώπη κι ότι η κληρονομιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή παραμένει ισχυρή. «Βούλησή μας είναι να παραμείνουμε Ευρωπαίοι και στο λόμπι των ισχυρών», είπε κλείνοντας.

Ο κ. Ανδριανός τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι με επιλογή της κυβέρνησης, με έναν πρωθυπουργό που εμμένει στο δημοψήφισμα χωρίς να βλέπει ότι ο υπερήφανος ελληνικός λαός είναι στημένος στις τράπεζες για 60 ευρώ.

«Οι Έλληνες δεν μένουν θεατές και θα δεχτούν άπραγοι την καταστροφή»
Ο βουλευτής Αργολίδας επεσήμανε ότι ο λαός θα ψηφίσει με λογική την Κυριακή και η λογική λέει «ναι» στην Ευρώπη, «ναι» στην Ευρωπαϊκή οικογένεια που με τόσο κόπο και θυσίες μπήκε η Ελλάδα.

«Ρωτώ τον ελληνικό λαό, αυτή είναι η εθνική υπερηφάνεια; Να έρχεται ο Τούρκος πρωθυπουργός και να θέλει να πληρώσει τη δόση μας στο ΔΝΤ;».

Στη συνέλευση βρίσκονταν ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Νίκος Χρόνης καθώς και άλλοι πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι Τρίπολης.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!