tromaktiko: Πανικός στον ΑΝΤ1 - Η απόλυση που έφερε θλίψη στους εργαζομένους...

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πανικός στον ΑΝΤ1 - Η απόλυση που έφερε θλίψη στους εργαζομένους...



Χωρίς να ακουστεί καλημέρα από...
τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα θα ξεκινήσει ο Γιώργος Παπαδάκης την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» την ερχόμενη Δευτέρα.

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στο δυναμικό του δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και συνολικά 11 χρόνια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, απομακρύνθηκε αιφνιδιαστικά από το κανάλι με το πρόσχημα των οικονομικών περικοπών.

Τρεις ημέρες πριν βγει στον αέρα η εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν τής ανακοινώθηκε πως λύεται η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, λόγω περικοπών και ότι καταργείται η συγκεκριμένη θέση που υπήρχε στο ήδη «διαμελισμένο» ανταποκριτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε πολλές πρωτιές και αποκλειστικές ειδήσεις τόσο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όσο και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Η αιφνιδιαστική απομάκρυνσή της είναι το ευχαριστώ του τηλεοπτικού σταθμού για την πολύτιμη προσφορά της...

Πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Όλα όσα δεν γνωρίζετε σε ένα άρθρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή, η οποία μιμείται τη διαδικασία του καπνίσματος βοηθώντας έτσι τους πρώην καπνιστές να ξεφύγουν από αυτήν την κακή συνήθεια που ονομάζεται κάπνισμα...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!