tromaktiko: Τι να κάνω για να μη μυρίζουν μούχλα τα ρούχα μου μετά το πλύσιμο;

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τι να κάνω για να μη μυρίζουν μούχλα τα ρούχα μου μετά το πλύσιμο;



Aν μυρίζουν τα ρούχα σας άσχημα μετά το πλύσιμο τότε...
υπάρχουν μερικά πραγματάκια τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε.

Μία λύση είναι να βάλετε 1 φλ. ξίδι στην πλύση σας πριν αυτή ξεκινήσει. Βάλτε το απορρυπαντικό και το μαλακτικό κανονικά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Αν το παραπάνω δεν σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δοκιμάστε να κάνετε το ίδιο με 1 φλ. αμμωνία. Πρόκειται για ένα trick που χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας οι οποίες σίγουρα ήξεραν πως να κάνουν τα ρούχα να μοσχοβολούν.

Αν και πάλι δεν μοσχομυρίσουν και δεν μαλακώσουν τα ρούχα σας δοκιμάστε το «βαρύ πυροβολικό». Ο συνδυασμός ξιδιού και μαγειρικής σόδας θα εξαφανίσει κάθε μυρωδιά. Ρίξτε το μείγμα μέσα στο πλυντήριο και κάντε κανονικά την πλύση σας. Αυτό που είναι σημαντικό και δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι να πλένετε τα ρούχα σας με ζεστό νερό και όχι με κρύο.

Μετά το πλύσιμο μην ξεχνάτε τα ρούχα σας μέσα στο πλυντήριο. Βγάζετέ τα αμέσως και απλώνετέ τα έξω έτσι ώστε να στεγνώνουν φυσικά.

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να καθαρίζετε συχνά και το πλυντήριό σας. Ρίχνετε μία στο τόσο λίγη μαγειρική σόδα στο εσωτερικό του και αφήνετέ το να κάνει μία ολόκληρη πλύση χωρίς ρούχα. Επίσης, μετά από κάθε χρήση του πλυντηρίου αφήνετέ το ανοιχτό για να αερίζεται και να μην ευνοείται η ανάπτυξη μούχλας.

Εννοείται ότι πρέπει να τσεκάρετε τις οδηγίες πλύσης των ρούχων σας και να μην χρησιμοποιείτε αυτές τις συμβουλές σε ιδιαίτερα ευαίσθητα υφάσματα.

Το πιο επώνυμο Mini ηλεκτρονικό τσιγάρο στην καλύτερη τιμή της αγοράς...

Ο απόλυτος συνδυασμός εξαπραγματικά μικρών διαστάσεων. Το iStick Mini σε συνδυαμό με τον ατμοποιητή GS16S θα σας προσφέρει μεγάλη απόλαυση στο...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!