tromaktiko: Γίνε ΧΟΡΗΓΟΣ στο tromaktiko, MIA ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... και βάλε ένα λιθαράκι για καλό σκοπό!

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Γίνε ΧΟΡΗΓΟΣ στο tromaktiko, MIA ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... και βάλε ένα λιθαράκι για καλό σκοπό!



Το tromaktiko γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2010 από μια ομάδα νέων ανθρώπων, δημοσιογράφων και μη. Οι περισσότεροι από εμάς, δεν γνωρίζαμε τι πάει να πει...
διαφήμιση, banner, rotation κτλ. Κάποιοι, είναι αλήθεια ότι ακόμα και σήμερα δεν ξέρουμε. Όλοι όμως, ξέρουμε και αντέχουμε, σε πιέσεις. Το σημαντικότερο; Κάποιοι από εμάς, ξέρουμε να γράφουμε ξεχωριστά, διαφορετικά από τους άλλους και ας είμαστε το ίδιο.

Σεμνά, ταπεινά και με μεγάλη προσπάθεια συνεχίσαμε σαν μια γροθιά. Λέμε, ότι τα καταφέραμε σε δυο ξεχωριστούς τομείς.

Ο πρώτος και βασικός, ήταν να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά στα blogs που υπερδιπλασιάστηκαν μετά την παρουσία μας και να υπάρχει μια πραγματική αλλά "άτυπη" συσπείρωση, μακριά από συμφέροντα και ρεμούλες.


Στον δεύτερο τομέα, τα καταφέραμε άθελά μας, πάντα με τη βοήθεια της υπαρκτής από το 1999 διαφημιστικής επιχείρησης που μας ανέλαβε στο εμπορικό κομμάτι. Εισάγαμε τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, δημιουργήσαμε δεκάδες θέσεις εργασίας σε πολλές εταιρίες διαφήμισης που ασχολούνται με τη διαδικτυακή διαφήμιση και ξαφνικά μάθαμε, ότι από το 2011, έχει ενταχθεί το λεγόμενο διαφημιστικό μπάτζετ και για το διαδίκτυο για τις μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Και όλα αυτά άθελά μας.


Ίσως να είναι το μοναδικό blog (κυριολεκτικά blog όμως, με κατάληξη  xxx.blogspot.com) Παγκοσμίως, που έχει φιλοξενήσει τόσο μεγάλα brands, από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, μέχρι Πολυεθνικές. Και όλα αυτά, χάρη στη σεμνότητα των ανθρώπων της διαφημιστικής επιχείρησης που είναι κοντά μας 5 χρόνια.

Για τις κοινωνικές μας δράσεις, τις δωρεές μας, αλλά και τη προσφορά μας σε ανήμπορους συνανθρώπους μας δεν θα μιλήσουμε, αρκεί που ξέρουν οι ίδιοι τι έχουμε προσφέρει. Άλλωστε, ποτέ στα 5 χρόνια της παρουσίας μας μέσα από το συγκεκριμένο blog, δεν ευλογήσαμε τα γένια μας. Ήταν η αρχή μας, όταν μαζεμένοι και οι 12, δώσαμε τα χέρια και μια υπόσχεση που κρατάμε μέχρι σήμερα.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση του tromaktiko, έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας πάνω από 600 χιλιάδες άρθρα, πάνω από 3 δις προβολές, εκατοντάδες αποκαλύψεις που έγιναν πρωτοσέλιδα και πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων της χώρας και πάνω από 3 εκατομμύρια ληφθέντα emails.

Νούμερα που πραγματικά προκαλούν ίλιγγο. Είναι πέρα για πέρα πραγματικά όμως.

Θέλοντας να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και να βοηθήσουμε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση να κάνει μια υψηλή σε κόστος αγορά, αποφασίσαμε από κοινού με τη διαφημιστική και τους ανθρώπους της, να φτιάξουμε μια κατηγορία καμπάνιας για όσες επιχειρήσεις, εταιρίες (ακόμα και διαδικτυακά site/portals) θέλουν να προβληθούν στο διαδίκτυο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Το συγκεκριμένο διαφημιστικό πρόγραμμα το ονομάσαμε "Χορηγία", έχει έναν τύπο καμπάνιας για όλους που περιλαμβάνει: Βanner 280x220 και άρθρα στη κατηγορία ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Ήδη, το ενδιαφέρον από αυτή τη κίνηση, είναι πραγματικά συγκινητικό, αφού η ανταπόκριση ξεπερνάει κυριολεκτικά κάθε προσδοκία. Υπάρχουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και εταιριών, που όση κρίση και αν μας ταλανίζει, δεν χάνουν το κουράγιο τους.

Η αλήθεια είναι, ότι το κόστος για τη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια, είναι ουσιαστικά μηδαμινό μπροστά στο όφελος που θα έχει ο κάθε επαγγελματίας. Τουλάχιστον 2 εκατ. μοναδικοί αναγνώστες, μας επισκέπτονται σταθερά κάθε μήνα, νούμερο απόλυτα σεβαστό για κάποιον που θέλει να εδραιώσει το brand της εταιρίας του μακροπρόθεσμα.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο καινοτόμο πρόγραμμα που θα τρέχει για μικρό χρονικό διάστημα, παρακαλούμε στείλτε email στο info@gpoint.gr, με την ένδειξη "Χορηγία".

Παρακαλούμε όπως στείλετε πλήρη στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο υπευθύνου, διεύθυνση ιστοτόπου, δραστηριότητα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!