tromaktiko: Βίντεο από την προσαγωγή του 80χρονου κατηγορούμενου στην Ηλεία

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο από την προσαγωγή του 80χρονου κατηγορούμενου στην Ηλεία



Τι είχε συμβεί: «Κάντε στην άκρη, θα τον σκοτώσω», ήταν οι λέξεις που ακούστηκαν, λίγα δευτερόλεπτα πριν ηχήσει ο πρώτος πυροβολισμός στην μικρή κοινωνία του...
Λαμπετίου, που αφαίρεσε την ζωή του 57χρονου, Διονύση Μπελόκα, μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπολιτών του, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού. Δράστης του φονικού, ένας 77χρονος συντοπίτης του, που, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, φαινόταν αποφασισμένος για την πράξη του.

Η ώρα ήταν λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, όταν στην κεντρική πλατεία του Λαμπετίου, ο 57χρονος, Διονύσης Μπελόκας, γνωστός συνταξιούχος αστυνομικός και πρώην δημοτικός σύμβουλος στην πόλη του Πύργου, καθόταν στο καφενείο του χωριού, μαζί με φίλους του και συζητούσαν. Ξαφνικά, εμφανίσθηκε ο 77χρονος άνδρας, ο οποίος κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια του, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της παρέας και με μια κίνηση, σήκωσε το όπλο, στοχεύοντας τον άτυχο 57χρονο. Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει ο 77χρονος, είπε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, στην παρέα του 57χρονου, να κάνουν στην άκρη γιατί «εσείς δεν φταίτε σε τίποτα», προμηνύοντας ότι θα σκοτώσει τον 57χρονο.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά, αφού μέσα σε δευτερόλεπτα ο 77χρονος, είχε πατήσει την σκανδάλη της καραμπίνας που κρατούσε στα χέρια του και πυροβόλησε τον 57χρονο, Διονύση Μπελόκα, τουλάχιστο δύο φορές. Η ώρα σταμάτησε σε εκείνο το σημείο, με τον άτυχο άνδρα να σωριάζεται στο έδαφος, βαριά τραυματισμένος.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!