tromaktiko: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα έκανε μαθητές του Ηρακλείου συνθέτες, στιχουργούς και δημιουργούς video clip [video]

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα έκανε μαθητές του Ηρακλείου συνθέτες, στιχουργούς και δημιουργούς video clip [video]



Ένα καλαίσθητο video clip δημιούργησαν με επιτυχία οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο δημοφιλές...
εκπαιδευτικό πρόγραμμα Comenius, που ευνοεί τη συνεργασία μεταξύ μαθητών της Ευρώπης, οι οποίοι καλούνται να υλοποιήσουν δράσεις διαπολιτισμικού χαρακτήρα και προβληματισμού.

Οι μαθητές του 2ου Λυκείου αποκτώντας την ιδιότητα των συνθετών, των στιχουργών, των ερμηνευτών, των σκηνοθετών και των παραγωγών video clip δημιούργησαν ένα τραγούδι για το πρόγραμμα Comenius με τίτλο “Trip of joy – Το ταξίδι της χαράς”.

Το τραγούδι και το videoclip δημιουργήθηκαν με αφορμή τη συμμετοχή των μαθητών του 2ου λυκείου στη δράση του εκπαιδευτικού προγράμματος “move@t.eu” (2013-2015).

Το video των μαθητών έχει ήδη αναρτηθεί στο youtube, ενώ το cretapost το αλίευσε από τον προσωπικό λογαριασμό του καθηγητή του σχολείου Γιάννη Αστρινάκη στο facebook.

Η προσπάθεια των μαθητών συνοδεύεται από θερμά θετικά σχόλια, στα οποία συμμετέχουν και οι ευρωπαίοι εταίροι τους.

Το video clip του τραγουδιού, που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό ως το “τραγούδι του Comenius”, είναι επενδυμένο με εικόνες από τους διάφορους σταθμούς του προγράμματος στις ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στην ίδια δράση ως εταίροι του 2ου Λυκείου Ηρακλείου.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!