tromaktiko: Μισή... συγγνώμη από τον Ερντογάν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Μισή... συγγνώμη από τον Ερντογάν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους



Τη «λύπη» του εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τις τουρκικές δυνάμεις... «Ευχόμαστε να μην είχε συμβεί, αλλά συνέβη, και ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» είπε το Σάββατο - έχοντας προηγούμενως αρνηθεί την απαίτηση του Ρώσου προέδρου να ζητήσει συγγνώμη.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Άγκυρα, ο Ερντογάν φρόντισε να υπερασπιστεί την τουρκική στάση και να επικρίνει την στάση της Μόσχας πριν εκφράσει τη «λύπη» του για το περιστατικό και την έκκλησή του για αποκλιμάκωση. «Ευχόμαστε να μην είχε συμβεί, αλλά συνέβη, και ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» είπε. Και οι δύο πλευρές, συνέχισε, «πρέπει να προσεγγίσουν το ζήτημα με πιο θετικό τρόπο», λέγοντας πως μια συνάντηση ανάμεσα σε αυτόν και τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Συνόδου για το Κλίμα, θα ήταν ευκαιρία «να ξεπεραστεί η ένταση».

Ο Ερντογάν είχε και την Παρασκευή διατυπώσει ανάλογες θέσεις, λέγοντας μάλιστα πως εάν οι δυνάμεις του ήξεραν ότι επρόκειτο για ρωσικό αεροσκάφος, πιθανότατα θα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση. Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Πούτιν αρνείται να συναντήσει τον Ερντογάν εάν δεν ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη -κάτι που ο τούρκος πρόεδρος είχε απορρίψει την Παρασκευή, καλώντας τη Ρωσία «να μην παίζει με τη φωτιά».

O γιατρός Κων/νος Φαρσαλινός, καρδιολόγος στο Ωνάσειο λέει όσα πρέπει να ξέρετε για το κάπνισμα και σοκάρει! [video]

Στην απομυθοποίηση ορισμένων παράδοξων και αντιεπιστημονικών φιλολογιών που ακούγονται και διαδίδονται παγκοσμίως σε σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!