tromaktiko: ΠΟΠ ΟΤΑ: "Μας κατηγορούν για αδράνεια και ύπνωση. Γιατί άραγε;"

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΠ ΟΤΑ: "Μας κατηγορούν για αδράνεια και ύπνωση. Γιατί άραγε;"



Ανάξιο ακόμη και απάντησης είναι το γεμάτο μισαλλοδοξία δελτίο τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αναφέρεται στην Ομοσπονδία μας...
Παρόλα αυτά θα τους απαντήσουμε τιμώντας τους εργαζόμενους που εκπροσωπούμε και την 68χρονη ιστορία της Ομοσπονδίας η δημιουργία της οποίας δεν ήταν αποτέλεσμα της έμπνευσης κάποιου κομματικού σωλήνα της δεκαετίας του ’80 όπως συνέβη με άλλους .

Επικαλούνται στο θέμα των ΒΑΕ «μαγειρέματα» στο Γ.Λ.Κ., την επιτροπή σοφών, τους δανειστές αλλά τίποτε συγκεκριμένο, ενδεικτικό της διάθεσής τους να καλλιεργήσουν τον φόβο στους εργαζόμενους, για να έχουν λόγο ύπαρξης.

Μας κατηγορούν για αδράνεια και ύπνωση. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή δεν ντύσαμε Γερμανούς Ναζί τους εργαζόμενους να περιφερόμαστε με φέρετρα στην Αθήνα παιανίζοντας Γερμανικά εμβατήρια; ή μήπως επειδή την ίδια ώρα εμείς με σοβαρές προτάσεις στα κέντρα λήψης των αποφάσεων καταφέρναμε να κερδίσουμε για τους συναδέλφους μας τα Είδη Ατομικής Προστασίας – Γάλα προηγούμενων ετών, τις Κυριακές και Εξαιρέσιμες, ακυρώνοντας την λίστα Ραπακούλια στην πράξη, με την ενδοδημοτική κινητικότητα που περιέσωσε χιλιάδες θέσεις εργασίας στους ΟΤΑ και που οι ίδιοι δήλωναν απλά επιφυλακτικοί όπως κάνουν πάντα.

Δεν γνωρίζουν ότι, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας έχουν κληθεί από τον Ανακριτή , για τις καταλήψεις των προηγούμενων ετών;

Μήπως μας θεωρούν υπνωτισμένους γιατί δεν στήνουμε παραστάσεις στο κέντρο της Αθήνας στοχεύοντας στα τρία λεπτά δημοσιότητας των βραδινών ειδήσεων στοχοποιώντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ.

Παρουσιάστε μας κύριοι αυτά που κερδίσατε τα τελευταία χρόνια και τις δραστηριότητές σας αφού η μόνη επιτυχία σας είναι η παραγωγή ντοκυμανταίρ στην οποία προτείνουμε να εστιάσετε.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε συνδικαλισμό και θα διεκδικούμε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια όπως αρμόζει στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, χωρίς να έχουμε σαν στόχο Βουλευτικούς ή Δημαρχιακούς θρόνους όπως άλλοι.

Τέλος αν είναι να μας κατηγορείτε για κυβερνητικό συνδικαλισμό όπως το κάνετε χρόνια τώρα αποφασίστε τουλάχιστον με ποια κυβέρνηση είμαστε μιας και η Κυβέρνηση έχει αλλάξει αν δεν το πήρατε είδηση.

Καληνύχτα σας!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!