tromaktiko: Ποιες ράτσες σκύλων είναι κατάλληλες για να ζουν με τα παιδιά; [photos]

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ποιες ράτσες σκύλων είναι κατάλληλες για να ζουν με τα παιδιά; [photos]



«Μαμά θέλω σκυλάκι», σας λέει ξαφνικά το αγγελούδι σας. Το σκέφτεστε, θέλετε να πραγματοποιήσετε την επιθυμία του αλλά δεν γνωρίζετε ποιο σκυλάκι είναι κατάλληλο για το...
αγγελούδι σας. Θέλετε μικρό αλλά φοβάστε μήπως είναι ζηλιάρικο, θέλετε μεγάλο αλλά φοβάστε μην τυχόν και του επιτεθεί. Εμείς σας βρήκαμε κατάλληλες ράτσες μικρού και μεγάλου μεγέθους για τα παιδάκια σας ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τα παιδιά σας να λατρέψουν το δώρο σας.


Λαμπραντόρ και Golden Retriever

Οι ράτσες αυτές, κατατάσσονται πρώτες στη λίστα για τα πλέον κατάλληλα σκυλιά για παιδιά. Είναι πολύ έξυπνα και πολύ φιλικά προς τα παιδιά. Χρειάζονται όμως άσκηση για να μην γίνουν «ενοχλητικά» υπερκινητικά.
Poodle

Αυτή η ράτσα είναι εξαιρετικά έξυπνη, όσο και αν δεν το φανταζόσασταν. Χρειάζεται πολύ και τακτική περιποίηση, ενώ ένα από τα θετικά τους είναι πως δεν μαδάνε ποτέ. Επιπλέον έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα σε τρια μεγέθη, toy- mini ή κανονικό μέγεθος.
Bichon Frise

Είναι μια ράτσα κατάλληλη για μέσα στο σπίτι ενώ είναι κατάλληλη για μικρά παιδιά. Λατρεύουν το παιχνίδι χωρίς αυτό να τα κάνει υπερκινητικά. Είναι συντροφικά σκυλιά, με γλυκό χαρακτήρα και καλούς τρόπους. Συνυπάρχουν και με άλλα σκυλιά.

Beagle

Η ράτσα αυτή έχει τον τίτλο του «Οικογενειακού σκυλιού», ή του «καλού σκυλιού». Δεν είναι πολύ μεγάλα, κάτι που τα κάνει κατάλληλα για παιδιά. Είναι πάντα χαρούμενα, πάντα καθαρά, πάντα γεμάτα υγεία. Αυτό το σκυλί δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα παρά μόνο αγάπη και συντροφικότητα. Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν.

Γερμανικός Ποιμενικός

Η ράτσα αυτή είναι ιδανική για παιδιά. Είναι μεγαλόσωμα, αλλά κατάλληλα για φύλακες του σπιτιού σας και των παιδιών σας, ειδικά αν είναι εκπαιδευμένα. Είναι περίφανη ράτσα και αρκετά παιχνιδιάρικη ιδίως με τις μικρές ηλικίες. Είναι πανέξυπνα, πολύ δυνατά ενώ αγαπούν πολύ τον άνθρωπο και την οικογένεια. Για να είναι ευτυχισμένο, αρκεί να του αναθέσετε μια δουλειά.

Collie

Είναι μια ράτσα που αγαπούν τα παιδιά, αλλά και τα σκυλιά αυτά αγαπούν τα παιδιά. Λατρεύουν να τα συντροφεύουν στα παιχνίδια τους. Επίσης αν εκπαιδευτούν κατάλληλα προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι πανέξυπνα, φιλικά και πολύ ευαίσθητα. Δένονται με την οικογένεια με αποτέλεσμα να κάνουν αυτό που θες πριν καν τους το ζητήσετε.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!