tromaktiko: Απίστευτη απάτη από αστυνομικό "μαϊμού" - Ζητούσε από γυναίκα 30.000 ευρώ για να απαλλάξει την κόρη της από τις συνέπειες θανατηφόρου τροχαίου!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτη απάτη από αστυνομικό "μαϊμού" - Ζητούσε από γυναίκα 30.000 ευρώ για να απαλλάξει την κόρη της από τις συνέπειες θανατηφόρου τροχαίου!



Μία απίστευτη απάτη επιχείρησαν να στήσει σπείρα απατεώνων σε βάρος μίας 70χρονης γυναίκας στην Πάτρα...


Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, η γυναίκα που διαμένει στην οδό Ευβοίας, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από άλλη γυναίκα που της δήλωσε αστυνομικός. Η δράστιδα της ανακοίνωσε τηλεφωνικά οτι η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα και της πρότεινε προκειμένου να γλιτώσει τις ποινικές συνέπειες να της δώσει το ποσό των 30.000 ευρώ, προκειμένου να «βάλει το χέρι της» και να μετατρέψει στα χαρτιά την αιτία θανάτου του θύματος του τροχαίου. Δηλαδή να εγγράψει στο δελτίο συμβάντων οτι ο θάνατος του ατόμου δεν προκλήθηκε από το τροχαίο, αλλά ήταν...αιφνίδιος.

Η αστυνομικός «μαϊμού» για να γίνει πειστική απέναντι στο υποψήφιο θύμα της, είχε και συνεργό άλλη γυναίκα η οποία υποδυόταν την κόρη και φώναζε από δίπλα της στην 70χρονη να δώσει άμεσα τα χρήματα.

Τελικά η 70χρτονη πείστηκε, αλλά είπε στην «αστυνομικό» οτι διέθετε μόνο 2.000 ευρώ, τα οποία και συμφώνησαν να προσέλθει σε προκαθορισμένο σημείο να τα παραλάβει ένας άνδρας.

Το ραντεβού κλείστηκε, ωστόσο μόλις ο συνεργός απατεώνας έφθασε στο σημείο, η 70χρονη παραξενεύτηκε διότι διαπίστωσε από τα χαρακτηριστικά του οτι ήταν αλλοδαπός. Άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο δράστης να συληφθεί από αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε ήταν Βούλγαρος ενώ η Αστυνομία αναζητά τις συνεργούς του
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!