tromaktiko: 5000 σακιά τσιμέντο δωρεά στο Δήμο Μαλεβιζίου

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

5000 σακιά τσιμέντο δωρεά στο Δήμο Μαλεβιζίου



Με άμεσο τρόπο ανταποκρίθηκε η εταιρεία τσιμέντου ΑΓΕΤ Ηρακλής, μέλος... του ομίλου LafargeHolcim, στο σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου και πραγματοποίησε δωρεά 5000 σακιών τσιμέντου για την υλοποίηση διαφόρων έργων στο Μαλεβίζι.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά, που θα επιτρέψει την εκτέλεση πολλών μικρών αλλά ουσιαστικών έργων σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου, ενισχύοντας τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας που καταβάλει η Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά, με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών μας για αναβάθμιση του επιπέδου της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών. Μπορούμε έτσι να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο το τεχνικό μας πρόγραμμα και έχουμε τη δυνατότητα να επιταχύνουμε την υλοποίηση αρκετών μικρών έργων στην πόλη του Γαζίου και τους οικισμούς του Δήμου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΑΓΕΤ Ηρακλής και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του κέντρου διανομής Ηρακλείου Κώστα Αλεξανδράκη για την προσφορά αυτή, μια προσφορά που αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, αλλά και τη διάθεση να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών του Δήμου στον οποίο εδρεύει».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!