tromaktiko: Προσπάθησε να αρπάξει ένα ανήλικο από παιδική χαρά στο Ηράκλειο!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Προσπάθησε να αρπάξει ένα ανήλικο από παιδική χαρά στο Ηράκλειο!



Σοκαρισμένοι είναι όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ενός... ανήλικου από παιδική χαρά στο Ηράκλειο, αλλά και όσοι διάβασαν τη σχετική ανάρτηση που έγινε στο facebook

Μια μητέρα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το περιστατικό, αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια της μάνας όταν διαπίστωσε ότι μια άγνωστη γυναίκα είχε αρπάξει το παιδί της! Όλα έγιναν σύμφωνα με την ανάρτηση που έγινε διαδικτυακά, χθες στον παιδότοπο που είναι κοντά στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου. Εκεί η μητέρα ήταν με το παιδάκι της, ηλικίας 3-4 ετών, το οποίο έπαιζε με άλλα παιδάκια. Ξαφνικά, σε ανύποπτο χρόνο μια γυναίκα αγνωστων λοιπών στοιχείων πέρασε και πήρε το παιδάκι μέσα σε δευτερόλεπτα!

Η μητέρα διαπίστωσε άμεσα την αρπαγή του παιδιού της και άρχισε να το αναζητά. Κάποια στιγμή το αντίκρισε πάνω στο δρόμο σε μακρινή απόσταση μαζί με την άγνωστη γυναίκα! Έτρεξε και κατάφερε να πάρει πίσω το παιδί της. Το συγκλονιστικό είναι ότι η γυναίκα είχε αλλάξει μπλουζα στο παιδί για να μην είναι αναγνωρίσιμο. Ενώ φορούσε αρχικά πορτοκαλί μπλούζα, η μάνα το βρήκε να φορά γκρι!

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι η μάνα δεν έκανε καταγγελία ούτε κάλεσε την Αστυνομία επιτόπου...

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!