tromaktiko: Βάλε την επιχείρησή σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο διαδίκτυο με μια μόνο εφάπαξ πληρωμή...

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Βάλε την επιχείρησή σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο διαδίκτυο με μια μόνο εφάπαξ πληρωμή...



Η online διαφήμιση την τελευταία 7ετια, εμφανίζει καλύτερη σχέση αξίας/κόστος (value for money) σε σχέση με την προβολή σε παραδοσιακά μέσα. Πολλοί θα πουν ότι το Ίντερνετ έχει μεγαλύτερη δύναμη ακόμα και από την τηλεόραση. Ίσως να έχει, σίγουρα όμως η...
διαφήμιση της επιχείρησής σας στο Ίντερνετ είναι πολύ οικονομικότερη και συγχρόνως ορατή από απεριόριστο κοινό.

Ένα βασικό «μυστικό» για να έχει η διαφήμιση καλύτερη απόδοση είναι να τη συνδέσετε με μια σελίδα στο site σας, αφιερωμένη σε αυτό που διαφημίζετε. Η σελίδα αυτή ονομάζεται landing page, είναι η σελίδα που θα «προσγειωθεί» ο χρήστης όταν κάνει κλικ στη διαφήμιση.

Μια landing page μπορεί να έχει σκοπό την πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, την επικοινωνία του χρήστη με την εταιρία σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής φόρμας ή την καταχώρηση του email του για να λαμβάνει νέα σας. Σε κάθε περίπτωση, η σελίδα αυτή θα πρέπει να είναι εστιασμένη σε αυτό που θέλετε να διαφημίσετε και να παρακινεί το χρήστη να κάνει την ενέργεια που εξυπηρετεί το δικό σας στόχο μάρκετινγκ.


Βασική αρχή στο διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι να βρίσκεστε όπου βρίσκονται οι υποψήφιοι πελάτες σας. Δεν είναι τυχαίο που εκατοντάδες μικρές, μεσαίες αλλά και πολυεθνικές εταιρίες, επιλέγουν το blog για να προβληθούν.

Τι κάνει όμως αυτές τις επιχειρήσεις να θέλουν την προβολή μέσα από το blog;

Η απάντηση είναι απλή και χωρίς "ψιλά" γράμματα. Οι "direcτ" πραγματικοί αναγνώστες του blog είναι μεσοσταθμικά 2 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες μηνιαίως, με target group τις ηλικίες 24-48. Το 90% προέρχεται από την ελληνική επικράτεια. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια;

Έχεις καλό και φθηνό προϊόν, θέλεις να δημιουργήσεις "brand", έχεις το κάτι διαφορετικό που χρειάζεται ο καταναλωτής; Άρα, έχεις 1.8 εκατ. εν δυνάμει πελάτες. Τόσο απλά...


Μια προσφορά για μικρό αριθμό επιχειρήσεων

Σου δίνουμε την δυνατότητα, να κάνεις μια διαφημιστική καταχώρηση "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ", δηλαδή να βρίσκεται το banner της επιχείρησής σου εφ όρου ζωής στο blog στο μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο blog της Ελλάδας!

Πως θα επικοινωνήσεις και τι διαδικασίες χρειάζονται;

Στείλε άμεσα email στο info@gpoint.gr με τα κάτωθι στοιχεία:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Site επιχείρησης
*Προσοχή, στο διαφημιστικό πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο υφιστάμενες επιχειρήσεις ή διαδικτυακά site/portals με ΑΦΜ, έδρα και επίσημη έναρξη δραστηριοτήτων από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!