tromaktiko: Ξανά στο σκαμνί την Μεγάλη Εβδομάδα ο βασανισμένος Αχρίδος Ιωάννης

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ξανά στο σκαμνί την Μεγάλη Εβδομάδα ο βασανισμένος Αχρίδος Ιωάννης



Την Μεγάλη Εβδομάδα, που η Χριστιανοσύνη θα προσεύχεται για το πάθος, την... ταφή και την Ανάσταση του Κυρίου μας, θα συνεχιστεί ο Γολγοθάς του πολυβασανισμένου Αρχιεπισκόπυο Αχρίδος Ιωάννη σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες υπήρξε μια ακόμη δικαστική διαδικασία κατά του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος Ιωάννη και των Επισκόπων Marko της Μπρεγκάλνιτσα και David του Στόμπι, καθώς και κληρικών και μοναχών της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αχρίδας .

Ο δικαστής διαπίστωσε ότι, παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν, το δικαστήριο δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει το μάρτυρα ο οποίος, με πρόταση του εισαγγελέα από την προηγούμενη ακρόαση, έπρεπε να κληθεί να καταθέσει. Η ψεύτικη μαρτυρία, με βάση την οποία, το δικαστήριο έφτασε στην προηγούμενη ετυμηγορία, ξαφνικά κατέστη αδύνατη να στηριχθεί στο δικαστήριο.

Ο δικαστής έχει προγραμματισει την επόμενη ακρόαση για το τέλος του Απριλίου του τρέχοντος έτους, δηλαδή μέσα στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα για την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη.

Επίσης, παρόλο που στην κυριολεξία όλα τα κεφάλαια από τον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου για την Προστασία και την Προώθηση των θρησκευτικών ελευθεριών "Αναστασία" κατασχέθηκαν από το δικαστήριο μετά την προηγούμενη ετυμηγορία, και ο λογαριασμός είναι πλέον εντελώς άδειος, ο δικαστής εξακολουθεί να αρνείται να ξεμπλοκαριστεί εμποδίζοντας παράνομα τη λειτουργία του τραπεζικού λογαριασμού του «Αναστασία», που είναι ο μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός μέσω του οποίου μπορεί να λειτουργήσει η Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αχρίδας.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!