tromaktiko: Κιμ Γιονγκ Ουν: Μπουκάρει σε σχολεία και αρπάζει 13χρονες για να τις κάνει σκλάβες του...

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Κιμ Γιονγκ Ουν: Μπουκάρει σε σχολεία και αρπάζει 13χρονες για να τις κάνει σκλάβες του...



Ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας έχει στη διάθεσή του περί τα 2.000 κορίτσια για τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του...

Στην Βόρεια Κορέα δεν είναι προσόν για ένα κορίτσι από 13 ετών και πάνω να είναι όμορφο καθώς κινδυνεύσει να γίνει σκλάβα του σεξ του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο βορειοκορεάτης ηγέτης τηρώντας ένα παράλογο «έθιμο» που κρατάει από την περίοδο που ήταν διδάκτορας ο παππούς του και συνεχίζεται μέχρι σήμερα πηγαίνει στα σχολεία της χώρας και επιλέγει νεαρά κορίτσια.

Τα κριτήρια επιλογής των ανήλικων κοριτσιών είναι πολύ αυστηρά: Να είναι παρθένες, να έχουν ύψος μέχρι 1,65cm, να έχουν καθαρή και απαλή επιδερμίδα χωρίς σημάδια, να έχουν μελωδική φωνή, και φυσικά να είναι καλλίγραμμες.

Από την στιγμή που τα κορίτσια θα επιλεγούν αρχίζει ο Γολγοθάς τους. Αρχικά υποβάλλονται σε τεστ παρθενίας. Στη συνέχεια μεταφέρονται σε ειδικό κέντρο όπου εκπαιδεύονται στον χορό, το μασάζ και τα σεξουαλικά παιχνίδια.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει στη διάθεσή του περί τα 2.000 κορίτσια τα οποία είναι χωρισμένα σε τρία γκρουπ. Ολες διασκεδάζουν τον δικτάτορα. Το ένα γκρουπ χορεύει, το άλλο κάνει μασάζ και το τρίτο μετέχει σε σεξουαλικά όργια.

Στρατιώτες διαλέγουν τα κορίτσια ένα -ένα. Τα αρπάζουν με τη βία λέγοντας στους γονείς τους ότι είναι τυχερά γιατί έχουν επιλεγεί για μια «μυστική κυβερνητική αποστολή». Τα κορίτσια αυτά απαγορεύεται να δουν και να μιλήσουν ξανά με τους γονείς ή τους συγγενείς τους. Κάποια από αυτά που έχουν επιχειρήσει να δραπετεύουν εκτελούνται αμέσως.

Ενα κορίτσι -γυναίκα πια- περιγράφει την κόλαση που έζησε για 10 ολόκληρα χρόνια: «Ημουν μόλις 15 ετών όταν δύο στρατιώτες μπήκαν στην τάξη μου χωρίς προειδοποίηση και με πήραν. Ο ένας με σημάδευε με το δάχτυλό του και ο άλλος με διέταξε να τον ακολουθήσω. Αμέσως με ρώτησαν αν έχω κάνει σεξ με αγόρι. "Αισθάνθηκα τέτοια ντροπή όταν άκουσα την ερώτηση". Οταν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και "πέρασα τα τεστ" με πήγαν στο χώρο εκπαίδευσης. Επρεπε να χορεύω, να κάνω μασάζ, να πίνω άφθονο αλκοόλ και να παίρνω μέρος σε ομαδικά όργια. Για 10 ολόκληρα χρόνια υπηρετούσα τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν. Δεν μου επιτρεπόταν να δω ή να μιλήσω σε κανέναν από την οικογένειά μου και γνώριζα ότι να προσπαθούσα να δραπετεύσω θα με εκτελούσαν αμέσως. Κορίτσια που το έκαναν κατέληξαν με μια σφαίρα στο κεφάλι».



Τι γίνεται με τα κορίτσια μετά

Μετά από μια δεκαετία υπηρεσιών, στην ηλικία 22 - 25, τα κορίτσια «συνταξιοδοτούνται». Αναφορές λένε ότι οι περισσότερες παντρεύονται στρατιωτικούς, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύονται οι άντρες για την πίστη τους προς την πατρίδα.


Ζουν πάντα με το φόβο και βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση για να μην αποκαλύψουν το μεγάλο μυστικό. Το 2011 με το θάνατο του Kim Jong-il (πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν) σε πολλά κορίτσια επετράπη να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Κυβερνητικοί για να αποφύγουν το σκάνδαλο και να εξαγοράσουν τη σιωπή τους τις πλήρωσαν με 4.000 δολάρια και πολλά δώρα. Δύο φορές το χρόνο τα κορίτσια αυτά πληρώνονται από το κράτος. Αν κάποιο κορίτσι αποκαλύψει «τα μυστικά του κράτους» θα εκτελεστεί και αυτό και η οικογένειά του.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!