tromaktiko: Σόκαρε όλο το Facebook: Δείτε τι φωτογραφία ανέβασε αυτή η κοπέλα... [photo]

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σόκαρε όλο το Facebook: Δείτε τι φωτογραφία ανέβασε αυτή η κοπέλα... [photo]



Η Amber παθαίνει κρίσεις πανικού και...
γι' αυτό τον λόγο νιώθει περιθωριοποιημένη.Μένει στη Βρετανία και ανέβασε μια φωτογραφία της μετά από κρίση πανικού για να δείξει στον κόσμο πως δεν παθαίνουν τα άτομα που έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ούτε είναι κολλητικό ή κάτι τραγικό.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι πως μια κρίση πανικού μπορεί να πάθει ο καθένας στη ζωή του και δεν χρειάζεται ούτε να φοβάται αλλά και ούτε να θεωρεί τρελό όποιον το παθαίνει.
Διάβαστε τι έγραψε η ίδια:

"Στην επάνω φωτογραφία βλέπετε τι δείχνω στον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμορφα ντυμένη, βαμμένη, με φίλτρα στην φωτογραφία. Αυτή θεωρείται η “νορμάλ” πλευρά μου στο Facebook.

Στην κάτω φωτογραφία με βλέπετε όπως ήμουν απόψε (σ.σ. όταν έγινε η ανάρτηση) λίγο μετά από μια κρίση πανικού εξαιτίας του αυξημένου μου άγχους. Είναι και αυτή μια “νορμάλ” πλευρά του εαυτού μου, την οποία, όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν”.

Παρακάτω η Amber βγάζει από μέσα της όλη την οργή και αγανάκτηση ενός ατόμου που αισθάνεται περιθωριοποιημένο εξαιτίας μιας κατάστασης που, ενώ είναι τόσο κοινή, εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού και στίγμα στην κοινωνία.

Και προσφέρει συμπαράσταση σε όλους και όλες που ζουν με το ίδιο πρόβλημα, που έχουν δηλαδή περιστασιακά κρίσεις πανικού και αισθάνονται και εκείνοι ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει.

Μέχρι και προχθές, το συγκεκριμένο ποστ στο Facebook είχε γίνει share πάνω από 11.000 φορές και είχε δεκάδες χιλιάδες like.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!