tromaktiko: Δείτε πώς ένα προσφυγόπουλο χαιρέτησε τη Μέρκελ στην Τουρκία [video]

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δείτε πώς ένα προσφυγόπουλο χαιρέτησε τη Μέρκελ στην Τουρκία [video]



Με έναν ιδιαίτερα θερμό τρόπο υποδέχθηκαν την «μαμά Μέρκελ» -όπως την αποκαλούν λόγω της στάσης της στο προσφυγικό- δεκάδες...
πρόσφυγες από τη Συρία οι οποίοι διαμένουν στον καταυλισμό στην επαρχία Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, όπου η Γερμανίδα καγκελάριος πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο επίσκεψη.

Ωστόσο, ένα προσφυγόπουλο κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις της κυρίας Μέρκελ και τις καρδιές χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου με αφορμή την μοναδική υποδοχή που επιφύλασσε στην καγκελάριο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και πλέον κάνει τον γύρο των αραβικών ΜΜΕ, κατά την επίσκεψή της στον καταυλισμό η κυρία Μέρκελ πλησίασε το προσφυγόπουλο και του έδωσε το χέρι της για να το χαιρετήσει. Ωστόσο, εκείνο έδειξε στην καγκελάριο τι σημαίνει να χαιρετάς πραγματικά εγκάρδια κάποιον. Το παιδί της φίλησε το χέρι και στη συνέχεια της έδωσε δυο φιλιά στα μάγουλα!

Εκείνη, αν και εμφανώς αιφνιδιασμένη, χαμογέλασε στο προσφυγόπουλο και δέχτηκε με χαρά την ζωγραφιά που εκείνο της προσέφερε.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!