tromaktiko: Αυτός είναι ο Τζιχαντιστής που χαιρόταν γιατί θα βίαζε σκλάβες. Τον έπιασαν οι Κούρδοι και...

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αυτός είναι ο Τζιχαντιστής που χαιρόταν γιατί θα βίαζε σκλάβες. Τον έπιασαν οι Κούρδοι και...



Συνελήφθη από τους Κούρδους ο τζιχαντιστής μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που είχε σοκάρει...
την παγκόσμια κοινή γνώμη σε βίντεο που είχε αναρτηθεί στο YouTube το 2014, όπου περιέγραφε γελώντας πώς θα βίαζε νεαρές γυναίκες των Κούρδων Γιαζίντι στο Ιράκ.

Στο βίντεο, που επαναλαμβάνουμε είχε προκαλέσει παγκόσμιο αποτροπιασμό, εμφανιζόταν μια παρέα τζιχαντιστών στη Μοσούλη να συζητά και να χαίρεται που θα πήγαιναν στο σκλαβοπάζαρο για να αποκτήσουν ερωτικές σκλάβες Γιαζίντι.

Ο «πρωταγωνιστής» έλεγε πόσο χαρούμενος ήταν που θα πήγαινε στο σκλαβοπάζαρο και εξέφραζε την αρρωστημένη επιθυμία του να αποκτήσει μια γαλανομάτα ή έστω πρασινομάτα Γιαζίντι.

Τώρα αυτός ο άνδρας συνελήφθη από τις κουρδικές δυνάμεις στο Ιράκ, σύμφωνα με φιλοκουρδικές σελίδες στο Facebook, και ποια θα είναι η μοίρα του παραμένει άγνωστο.

Στις εικόνες που ανάρτησαν οι Κούρδοι στο διαδίκτυο τον βλέπουμε να έχει ξυρίσει τη γενειάδα, προφανώς για να περάσει απαρατήρητος μεταξύ των αμάχων που εγκαταλείπουν τη Μοσούλη και να διαφύγει.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε, οι Κούρδοι τον αναγνώρισαν και τον έπιασαν.
aixmalotos

Τον Αύγουστο του 2014 το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στη γη των Γιαζίντι, στο Σιντζάρ του βορειοδυτικού Ιράκ.

Χιλιάδες άνδρες, αγόρια και ηλικιωμένοι των Γιαζίντι σφαγιάστηκαν, ενώ περισσότερες από 5.000 γυναίκες και παιδιά πιάστηκαν αιχμάλωτοι. Άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των αιχμαλώτων στα 7.000 γυναικόπαιδα.

Μικρά κορίτσια, από την ηλικία των 9 ετών και πάνω, βιάστηκαν από τους τζιχαντιστές. Πολλές γυναίκες αυτοκτόνησαν, για να γλιτώσουν την ατίμωση, αρκετές κατάφεραν να αποδράσουν και πολλές εξαγοράστηκαν με λύτρα.

Ακόμα όμως περίπου 2.500 γυναίκες κρατούνται από το Ισλαμικό Κράτος. Σχεδόν όλες χρησιμοποιήθηκαν ως ερωτικές σκλάβες των τζιχαντιστών. Υπάρχουν επίσης καταγγελίες για γυναίκες που πουλήθηκαν σε χαρέμια στη Σαουδική Αραβία και σε άλλες αραβικές χώρες του Κόλπου.

Πολλές από τις γυναίκες αναγκάστηκαν να αλλάξουν αρκετούς τζιχαντιστές δεσπότες, αφού αυτοί σκοτώνονταν σε μάχες, ή τις βαριόντουσαν και η οργάνωση τις προωθούσε σε άλλους «συζύγους».

Οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι ηλιολάτρες, διατηρούν μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής θρησκείας των Κούρδων.

Οι τζιχαντιστές επειδή τους θεωρούν «σατανιστές» και «ειδωλολάτρες» θεωρούν ότι έχουν υποχρέωση να τους εξισλαμίσουν με τη βία. Ο βιασμός θεωρείται μέθοδος εξισλαμισμού από το Ισλαμικό Κράτος.

Όσοι αντιστέκονται σφάζονται επί τόπου ως άπιστοι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!