tromaktiko: Το 2,5% όλων των LaFerrari του κόσμου σε ένα δωμάτιο [video]

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Το 2,5% όλων των LaFerrari του κόσμου σε ένα δωμάτιο [video]



Σε ποιες χώρες θα περίμενε κανείς να δει τις περισσότερες LaFerrari μαζεμένες στο ίδιο σημείο; Θα λέγαμε στο Μονακό και στην Ελβετία...

Το βίντεο που ακολουθεί έχει γυριστεί στον dealer της μάρκας στην Γενεύη. Λογικό, οι άνθρωποι θέλουν να έχουν ετοιμοπαράδοτο εμπόρευμα. Μιλάμε για 9.630 άλογα συγκεντρωμένα σε τέσσερις τοίχους. Χωρίς να υπολογίζουμε άλλα αυτοκίνητα που διακρίνονται, όπως μια Ferrari 458 και άλλα.

Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι δεν είναι εκεί προς πώληση αλλά για φύλαξη. Γιατί οι ανάγκες συντήρησης αυτών των υβριδικών υπεραυτοκινήτων είναι περίπλοκες, και δεν θέλουν όλοι να ασχολούνται με αυτό. Επίσης δεν θέλουν να κρεμάνε τις μπαλαντέζες από το μπαλκόνι για την συντήρηση των μπαταριών, όπως ΣΕ ΑΥΤΗ την περίπτωση.

Ο νεαρός που έχει γυρίσει αυτό το ιδιότυπο ταξιδιωτικό στην Ελβετία και στη Γενεύη επισκέπεται διάφορα ιδιωτικά γκαράζ και συνεργεία. Εκτός από τις LaFerrari μπορούμε να απολαύσουμε και άλλα εξωτικά αυτοκίνητα όπως μια McLaren 675 LT, μία Ferrari F12 tdf και 458 Speciale, μια Bugatti Veyron και άλλα... Ελβετία, η χώρα που μπορεί να πιστέψεις ότι το χρήμα κρέμεται από τα δέντρα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!