tromaktiko: Το 7″ SMARTPHONE με PROJECTOR, WINDOWS 10 και android

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Το 7″ SMARTPHONE με PROJECTOR, WINDOWS 10 και android



Οι περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζονται γοργά γοργά για την χειμερινή σεζόν, με...
κυκλοφορίες όπως αυτή του νέου Galaxy Note 7 και του iPhone 7 να κλέβουν την παράσταση. Έτσι οι μικρότεροι κινέζικοι κατασκευαστές, όπως η Akyumen να προσπαθούν πραγματικά να καινοτομήσουν προκειμένου να “ακουστούν” στο ευρύ τεχνολογικό κοινό. Στην προσπάθεια της αυτή, η παραπάνω εταιρία μόλις ανακοίνωσε το Holofone Phablet,

Το τεράστιο αυτό smartphone διαθέτει 7″ οθόνη και ήδη οριακά μπορεί κάποιος να το αποκαλέσει τηλέφωνο. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό όμως που ξεχωρίζει στην συσκευή, είναι ο ενσωματωμένος projector που μας επιτρέπει να προβάλουμε την οθόνη του κινητού μας στο τοίχο και μέχρι τις 100″.

Από άποψη λειτουργικού, το Holofone μας κάνει την ζωή πιο εύκολη, ενσωματώνοντας το Android Lollipop, αλλά και ολόκληρα τα Windows 10. Δεν διαθέτει κάποια έκδοση windows 10 που μέσω Continium μπορεί να μετατραπεί σε PC, αλλά τα κανονικά Windows 10 ολόκληρα! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα tablet που μπορεί να τρέξει full Windows 10, αλλά και το “γερασμένο” πλέον Android Lollipop.


Το Holofone έχει τον Intel Cherry Trail 8300 τετραπύρηνο επεξεργαστή και διαθέτει μνήμη RAM χωρητικότητας 4 GB, ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι 128 GB και είναι επεκτάσιμος. Η μπαταρία της συσκευής είναι μόλις 2910 mAh και υποθέτουμε ότι για να απολαύσετε αρκετά επεισόδια Game Of Thrones στις 100″, θα πρέπει να είστε κοντά σε πρίζα.

Το phablet της Akyumen είναι άμεσα διαθέσημο από το επίσημο website της εταιρίας, ξεκινώντας από τα 750 δολάρια. Δίνοντας 200 δολάρια παραπάνω μπορείτε να αγοράσετε το buddle της εταιρίας που περιέχει bluetooth ηχείο, game controller, αλλά και έξτρα μπαταρία.

Την ώρα που γράφουμε το άρθρο, όλες οι προ-παραγγελίες έχουν συμπληρωθεί και θα παραδοθούν στις 1 Σεπτεμβρίου. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα είναι σε θέση να δεχτεί νέες προ-παραγγελίες σε μερικές εβδομάδες.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!