tromaktiko: Απίθανο κόλπο! Πώς θα διώξετε τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι;

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Απίθανο κόλπο! Πώς θα διώξετε τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι;



Χρήσιμες συμβουλές για τη δυσοσμία...


Πολύ συχνά μπορεί να έχετε παρατηρήσει ιδιαίτερα το καλοκαίτι ότι, ενώ καθαρίζετε το ψυγείο σας, εκείνο έχει μια άσχημη μυρωδιά από τρόφιμα. Είτε ένα ξεχασμένο τάπερ είτε κάποια υπολείμματα τροφών που δεν είχατε προσέξει και καθαρίσει μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα και μια δυσάρεστη αίσθηση κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου σας.

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε χημικά υπάρχουν τρόποι να δώσετε λύση στη δυσοσμία. Με φυσικές λύσεις και υλικά που έχετε στο σπίτι δοκιμάστε κάτι από τα παρακάτω που θα σας λύσει τα χέρια...

1. Σόδα ή ξύδι
Βάλτε σε ένα μπολάκι μπόλικο λευκό ξύδι ή μαγειρική σόδα και αφήστε το μέσα στο ψυγείο σας για περίπου 4-5 μέρες. Θα δείτε πώς μέρα με τη μέρα η μυρωδιά εξαφανίζεται.

2. Ελληνικός καφές
Αφού απολαύσετε τον ελληνικό καφέ σας βάλτε σε ένα μπολάκι το κατακάθι από αυτόν και τοποθετήστε το στο κάτω ράφι του ψυγείου σας για 2-3 μέρες. Κάνει θαύματα.

3. Λεμόνια
Ακόμη μια έξυπνη χρήση των λεμονιών. Κόψτε φέτες και μοιράστε τις στα ράφια του ψυγείου. Για πιο καλά αποτελέσματα βάλτε επάνω σε αυτές αλάτι και αφήστε τις μερικές μέρες εκεί για να απομακρύνουν τις άσχημες μυρωδιές.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!