tromaktiko: Πέθανε σε ψησταριά μπροστά στους γονείς και τα αδέρφια του - Συγκλονίζει ο θάνατος νεαρού πατέρα [photo]

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Πέθανε σε ψησταριά μπροστά στους γονείς και τα αδέρφια του - Συγκλονίζει ο θάνατος νεαρού πατέρα [photo]



Ο θάνατός του σκόρπισε πόνο και θλίψη. Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου πατέρα, ενός ανήλικου παιδιού...
Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε το απόγευμα στις 24/07 στην Αρχαία Ολυμπία ο αιφνίδιος θάνατος του 43χρονου Κωνσταντίνου Ζούνη. Οι κάτοικοι της περιοχής ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Τάκης, όπως τον ήξεραν και τον προσφωνούσαν όλοι, έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 19:00, πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο, μέσα στην ψησταριά που διατηρούσε στην Ολυμπία μαζί με τους γονείς του και τα δύο του αδέλφια. Ο Κωνσταντίνος Ζούνης πήγε στο κατάστημα νωρίς το απόγευμα για να προετοιμάσει το μαγαζί, όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία, κάθισε στην καρέκλα και εκεί κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...


Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στην Ολυμπία απλώθηκε ένα πέπλο πένθους, καθώς ο Κων/νος Ζούνης, πατέρας ανήλικου παιδιού, ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, άψογος επαγγελματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρχαίας Ολυμπίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!