tromaktiko: Δωρεά του αγωγού TAP στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας κατόπιν αιτήματος της Π.Κ.Μ.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Δωρεά του αγωγού TAP στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας κατόπιν αιτήματος της Π.Κ.Μ.



Την αποδοχή του αιτήματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ) – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (Μ.Ε.Θ) στον αγωγό TAP για την δωρεά εκ μέρους της... εταιρείας ποσού ύψους 59000 ευρώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου στον Διοικητή της Περιφέρειας των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κώστα Πουλτίδη.

Αμέσως μετά την συνάντηση της με τον κ. Πουλτίδη η κ. Αντιπεριφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Έναν χρόνο πριν, με αφορμή την διέλευση του αγωγού TAP από την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και με την συνηγορία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, αιτηθήκαμε στην εταιρεία την δωρεά από μέρους της ποσού, για να διατεθεί στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να επανέλθουν σε πλήρη ενεργό δράση πυροσβεστικά οχήματα τα οποία κυκλοφορούν με σημαντικές ελλείψεις τόσο στην Μ.Ε.Θ. όσο και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Π.Κ.Μ.. Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ανακούφιση θα έλεγα, ανακοίνωσα στον κ. Πουλτίδη ένα ανεκπλήρωτο χρέος που έγινε πραγματικότητα, την αποδοχή του αιτήματός μας από τον αγωγό TAP, καταμεσής της αντιπυρικής περιόδου, η οποία μέχρι στιγμής και με εξαίρεση μεμονωμένες και μικρής έκτασης πυρκαγιές που αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά, κινείται ομαλά. Στο πυροσβεστικό σώμα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, που σε πείσμα των καιρών αναδεικνύει με τον πιο συγκινητικό τρόπο το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή προστατεύοντας την περιουσία και την ζωή όλων μας, κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες, οφείλουμε ευγνωμοσύνη την οποία η Π.Κ.Μ. - Μ.Ε.Θ. εκφράζει με κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο. Η Π.Κ.Μ. - Μ.Ε.Θ. εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της στον αγωγό TAP για την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και εύχεται την γρήγορη και επιτυχή υλοποίηση της κατασκευής του αγωγού, που αποτελεί το μεγαλύτερο ιδιωτικό έργο στην Βόρεια Ελλάδα και ταυτόχρονα ένα από τα δέκα μεγαλύτερα που κατασκευάζονται στον κόσμο.”

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!