tromaktiko: Φτερά έκαναν διαμάντια αξίας 200 χιλιάδων ευρώ έξω από αρτοποιείο στη Λάρνακα

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Φτερά έκαναν διαμάντια αξίας 200 χιλιάδων ευρώ έξω από αρτοποιείο στη Λάρνακα



Έναν πραγματικό θησαυρό αξίας 200.000 ευρώ έχασε εν ριπή οφθαλμού Ρώσος υπήκοος μόνιμος κάτοικος Λειβαδιών, μετά από επίσκεψή ...
του σε αρτοποιείο στη Λάρνακα.

Το θύμα «πάγωσε» όταν ανακάλυψε την κλοπή του και του πολύτιμου περιεχομένου του και κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση ώστε να δοθεί φως για το τι ακριβώς συνέβη.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από τον Ρώσο ιδιοκτήτη, αναφέροντας πως χθες γύρω στις δύο το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μετέβη με φίλο του σε αρτοποιείο στην περιοχή Λάρνακας – Δεκέλειας, όπου και κάθισαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία την ώρα που έφευγαν, ο Ρώσος ξέχασε στο τραπεζάκι έξω από το αρτοποιείο ένα τσαντάκι ώμου, χρώματος μαύρου. Μέσα είχε ένα μικρό πλαστικό κουτί το οποίο περιλάμβανε τέσσερα διαμάντια. Δύο διαμάντια χρώματος πορτοκαλί, το ένα κίτρινο και το ένα πράσινο.

Ο Ρώσος ισχυρίζεται πως τα διαμάντια, συνολικής αξίας γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ, αποτελούν οικογενειακή περιουσία, τα οποία έφεραν οι γονείς του στην Κύπρο από τη Ρωσία.

Να αναφέρουμε πως το εν λόγω τσαντάκι περιλάμβανε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ, η άδεια οδηγού του Ρώσου αλλά και το διαβατήριο του ανιψιού του

Το συγκεκριμένο αρτοποιείο διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης το οποίο ήταν σε μη λειτουργήσιμη κατάσταση.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!