tromaktiko: APPLE - ALERT! Οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 8

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

APPLE - ALERT! Οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 8



Γράφει ο Γιάννης Τεκερίδης 
Μπορεί όλος ο πλανήτης να ασχολείται με το πως θα αποκτήσει ένα από τα νέα iPhone 7 και ιδιαίτερα στον Jet Black χρωματισμό, αλλά...
η Apple φαίνεται ότι ήδη δουλεύει στο νέο iPhone 8. Ναι καλά διαβάσατε, δεν αναφερόμαστε στο iPhone 7s, αλλά στο 8. Σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων μηνών, η εταιρία πρόκειται να αλλάξει τελείως εξωτερικό σχεδιασμό, στις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν το 2017. Όπως φαίνεται όμως, υπάλληλος της Apple σχολίασε στο Business Insider ότι εκτός από νέο σχεδιασμό, η Apple σχεδιάζει να προσπεράσει το “S” όνομα.

Ο ανώνυμος υπάλληλος μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το τμήμα ανάπτυξης της Apple, με ρεπόρτερ του Business Insider. O υπάλληλος ανέφερε ότι η ομάδα στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με έδρα του Ισραήλ, εργάζεται πάνω στο νέο iPhone που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.

“Το εργάτης χρησιμοποίησε τον όρο: Iphone 8 στις συζητήσεις μας” λέει ο ρεπόρτερ του Business Insider, γεγονός που μας ενισχύει την άποψη ότι η Apple πρόκειται να προσπεράσει το “S” μοντέλο του χρόνου.

Ο υπάλληλος ανέφερε ότι το iPhone 8 θα διαθέτει ολοκαίνουργιο σχεδιασμό σε σχέση με τα 6s και 7, και αυτός αποτελεί τον βασικό λόγο που η εταιρία θα ονομάσει την νέα συσκευή, iPhone 8. Ένας ακόμη λόγος του νέου ονόματος είναι το γεγονός ότι το 2017 η Apple θα γιορτάζει τα δέκατα γενέθλια από την πρώτη κυκλοφορία των iPhone και θα θέλει να παρουσιάσει ένα επετειακό μοντέλο.

Η πηγή του ρεπόρτερ σχολίασε επίσης ότι η κάμερα του νέου iPhone θα είναι κατά πολύ καλύτερη από την σημερινή, γεγονός που το θεωρούμε αυτονόητο.

Ο ρεπόρτερ του Business Insider μας σχολιάζει επίσης ότι το κέντρο “Herzliya” στο Ισραήλ που ετοιμάζεται το νέο iPhone, διαθέτει 800 υπαλλήλους και αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης για την Apple στον κόσμο.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!