tromaktiko: Οριστικό: ΑΥΤΟ είναι το τέταρτο μέλος των «Ξαναδέστε τους»... [photos+video]

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Οριστικό: ΑΥΤΟ είναι το τέταρτο μέλος των «Ξαναδέστε τους»... [photos+video]



Δέθηκε πλέον και επισήμως  η παρέα των τεσσάρων της απογευματινής ζώνης του Alpha και έρχονται φορτσάτοι για να μας κρατήσουν δέσμιους του γέλιου και της τρέλας τους...


Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη και η Μαίρη Συνατσάκη έψαχναν την τέταρτη κοπέλα που θα συμπλήρωνε τους «Ξαναδέστε τους». Μετά από πολλά κάστινγκ, συναντήσεις και συζητήσεις η ομάδα και ο σταθμός κατέληξαν στην Τζώρτζια Παναγή.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα ο σταθμός έστειλε επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όλοι μαζί, για δέσιμο!

«Ξαναδέστε τους»! Έρχονται φορτσάτοι…

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, το δίδυμο που σφράγισε την απογευματινή, τηλεοπτική ζώνη, επιστρέφουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο τηλεοπτικό τους σπίτι. Σκοπός τους; Να μας κρατήσουν δέσμιους του γέλιου και της τρέλας τους.
Στο πέρασμά τους, «συμπαρασύρουν» την πάντα κεφάτη και απρόβλεπτη Μαίρη Συνατσάκη. Η ομάδα συμπληρώνεται με μία νέα για την ελληνική τηλεόραση παρουσία, την Τζώρτζια Παναγή.

H απογευματινή παρέα θα σχολιάζει καθημερινά όσα συμβαίνουν γύρω μας, από τον χώρο της showbiz μέχρι αυτόν της πολιτικής. Από το μικροσκόπιο της εκπομπής θα περνούν οι εμφανίσεις διάσημων προσώπων ανά τον κόσμο. Οι παρουσιαστές θα παίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Και φυσικά, θα ανακαλύπτουν και θα σχολιάζουν τις πιο σπαρταριστές στιγμές της τηλεόρασης, χωρίς… την άδειά της!

«Ξαναδέστε τους»: Καθημερινά, 16:00 – 18:00».

Ποια είναι όμως η νεαρή μελαχρινή καλλονή που ελπίζουν να μας απασχολήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Η Τζώρτζια Παναγή είναι 26 ετών, έχει καταγωγή από την Κύπρο και είναι παρουσιάστρια. Συμμετείχε πέρυσι στο show του Sigma, «Show και αβλαβές» η οποία βρισκόταν στο πλευρό του παρουσιαστή και κωμικού Λούη Πατσαλίδη ενώ έχει λάβει μέρος και στο «DanSing for You 5» με παρτενέρ τον Σταύρο Κωνσταντίνου κατακτώντας τον τίτλο του νικητή. Στη συνέχεια το χορευτικό ζευγάρι έκανε μαζί και ραδιοφωνική εκπομπή ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαψεύσει δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση τους είναι φιλική.

Η Τζώρτζια επιλέχθηκε ανάμεσα σε έξι κοπέλες και όπως όλα δείχνουν τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και το κανάλι την πιστεύουν πολύ και θέλουν να την κάνουν γνωστή και στο κοινό της Ελλάδας.

gorgia-panagi-1
Στο παρακάτω βίντεο η Τζώρτζια Παναγή απαντά σε 30 ερωτήσεις. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα λίγο πριν την πρεμιέρα των… «Ξαναδέστε τους»!

Το Ξαναδέστε τους κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 16:00, στον Alpha!




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!