tromaktiko: Τα ΕΠΙΜΑΧΑ sms που οδήγησαν την σύντροφο του Τζιμ Κάρει στην αυτοκτονία!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ΕΠΙΜΑΧΑ sms που οδήγησαν την σύντροφο του Τζιμ Κάρει στην αυτοκτονία!



Στο φως φέρνει η βρετανική Sun τα σπαρακτικά μηνύματα πουι είχαν ανταλλάξει ο Τζιμ Κάρεϊ με την πρώην σύντροφό του, Καθριόνα Γουάιτ, λίγο πριν η τελευταία βάλει τέλος στη ζωή της...
Η 30χρονη make up artists πριν από μερικούς μήνες αυτοκτόνησε λαμβάνοντας θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών. 

Οπως αποδεικνύεται από τα sms που έρχονται στο φως, η Γουάιτ πίστευε ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός την είχε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο νόσημα. 

Στο πρώτο μήνυμα η 30χρονη εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη, λέγοντας πως «κατανοώ πως είσαι αγχωμένος. Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις». 

«Εύχομαι να είσαι καλά, μωρό μου. Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από εμένα. Δεν εμφανίζεται μέχρι να εκδηλώσεις άγχος», της απάντησε ο Τζιμ Κάρεϊ προσθέτοντας, θέλοντας προφανώς να την καθησυχάσει, ότι οι κοκκινίλες είναι πιθανό να προέρχονται και από ξύρισμα ή έντονο σεξ.


«Μάλλον θα είναι κάτι άλλο καθώς είχα κάνει εξετάσεις πριν βρεθώ μαζί σου», του γράφει στη συνέχεια η 30χρονη. «Σε ευχαριστώ Καθ, νοιάζομαι για σένα πολύ. Αυτό είναι προφανές αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι πολύ στρεσαρισμένος και πρέπει να φύγω. Τελειώσαμε, να είσαι καλά», ήταν η απάντηση του Τζιμ Κάρεϊ. 

Η 30χρονη του γράφει στη συνέχεια: «Ναι. Μου στάθηκες οικονομικά και σε ευχαριστώ. Αλλά είμαι αφάνταστα πιεσμένη και υποφέρω και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να κάνω νέα σχέση ξανά. Είμαι πολύ πληγωμένη. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μην πάω αύριο στα γυρίσματα. Πες μου αν γίνεται». Στο μήνυμά της αυτό η make up artist αναφέρει στον ηθοποιό ότι έχει κάποιες αμφιβολίες για τη συμφωνία που για τη νέα της δουλειά.


Σε νεότερο μήνυμά της η 30χρονη αναφέρεται σε κάποια άλλα συμπτώματα που έχει και τον ενημερώνει ότι θα πάει στον γιατρό, με τον ηθοποιό να της απαντά ότι ελπίζει όλα να πάνε καλά. 

Ωστόσο, σε επόμενα μηνύματά του ο Τζιμ Κάρεϊ εμφανίζεται εξοργισμένος γράφοντας στην make up artist: «Καθ, ήμουν πολύ γενναιόδωρος και υπομονετικός μαζί σου. Δεν ξέρω τι άλλο ζητάς αλλά πιστεύω ότι δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.

«Κάνω ότι μου ζήτησες και θέλω να σου στέλνω μηνήματα όλη μέρα. Τι κάνω; Προσπαθώ να είμαστε μαζί και εσύ μετά μου στέλνεις ένα μήνυμα σαν αυτό», ήταν η απάντηση της 30χρονης. 

«Ξέρεις τι εννοώ. Ελα, σταμάτα να είσαι ανόητη. Ηθελα να είμαστε φίλοι, αλλά είσαι ανόητη», της απάντησε ο Κάρεϊ με την 30χρονη να του γράφει: «Γιατί με αποκαλείς ανόητη; Εκανα κάτι;». «Ελα, τελείωνε», της απαντά ο χολιγουντιανός ηθοποιός. «Δεν έδωσα τα χαρτιά στην Λίντα γιατί δεν μπόρεσα να τα κοιτάξω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα αλλά από το να κοιτάζω συνέχεια στο Twitter για να δω αν είσαι καλά. Τελικά μίλησα χθες με τη δικηγόρο, το συντομότερο που μπορεί είναι την Τετάρτη. Επομένως μπορώ να τα δώσω στην Λίντα αμέσως μετά. Δεν είμαι ανόητη Τζιμ και για αυτό σε παρακαλώ μην με απειλείς. Μην μου μιλάς και δεν θα επικοινωνώ μαζί σου».


«Οχι δεν είσαι. Είσαι υπερβολικά δραματική  και αγνώμων και δεν θέλω να ακούσω άλλη μιζέρια. Προσπάθησε να αλλάξεις, μεγάλωσε», ήταν η απάντηση του Κάρεϊ. «Δεν είμαι δραματική Τζιμ, για αυτό σε παρακαλώ σταμάτα. Μην μου λες τι είμαι και τι δεν είμαι. Το υπενθυμίζω στον εαυτό μου διαρκώς. ''Καθ, να είσαι γεμάτη με καλές σκέψεις και καλές ευχές να αισθάνεσαι αγάπη και άσε μακριά το μίσος και τον πόνο''», έγραψε στο τελευταίο sms η 30χρονη. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!