tromaktiko: Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα που της έστειλε ο Γιάννης Λάτσιος και κόντεψε να τρελαθεί!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα που της έστειλε ο Γιάννης Λάτσιος και κόντεψε να τρελαθεί!



Από τον Γιώργο Πράτανο,
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι άμεση, επικοινωνιακή και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και το αποδεικνύει σε κάθε συζήτηση που κάνει ...
κάποιος μαζί της.

Πότε αποφασίστηκε η αλλαγή της ώρας;

Το κανάλι το αποφάσισε στα μέσα του καλοκαιριού.

Η συγκεκριμένη ζώνη δεν υπήρχε για πολλά χρόνια…

Όχι. Όπως και η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν υπήρχε για πολλά χρόνια. Γενικά ο ΑΝΤ1 δεν είχε χτίσει ζώνες με ζωντανό πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο.

Άρα ήταν ένα ρίσκο για σένα;

Ναι, ήταν ρίσκο. Και τι έγινε; Δεν πρέπει να παίρνουμε και ρίσκα; Έγινε συζήτηση, ανέλυσα το τι σκέφτομαι, αν έχω κάποια ανασφάλεια. Τα επιχειρήματα του καναλιού ήταν τέτοια που με έπεισαν να το κάνω.

Τα νούμερα τηλεθέασης σε αγχώνουν;

Όσο ήμουν στο Τηλεάστυ, ποτέ. Δεν είχαμε και νούμερα να δούμε. Ούτε στο Junior Master Chef, εκεί έπαιρνα απλώς τηλέφωνο και ρωτούσα. Όταν πήγα στον ANT1, θυμάμαι πως πήρα τα πρώτα νούμερα. Είναι η επόμενη ημέρα μετά το YFSF και μου στέλνει ο Γιάννης Λάτσιος μήνυμα που έγραφε: «Μαρία, αυτά είναι νούμερα». Κόντεψα να τρελαθώ. Δεν τα είχα δει ποτέ γραμμένα. Μέχρι να αναλάβω κεντρικό ρόλο σε εκπομπή, δεν τα παρακολουθούσα και πολύ. Πλέον το κάνω. Καταλαβαίνω πως τα νούμερα είναι μια τάση. Θεωρώ πως φέτος έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι η κλασική συνταγή που φαίνεται να κερδίζει. Αυτό που παρατηρώ, αν και είναι πολύ αρχή ακόμη, είναι ότι ο κόσμος θέλει να γελάει. Για αυτό και βλέπει ωραίες σειρές που τον κάνουν να ξεφεύγει. Είναι στρεσαρισμένος και θέλει διαφυγή. Νομίζω πως η παλιά «συνταγή», το κλάμα, ο πόνος και η θλίψη δεν πουλάνε πλέον. Αυτή τη «συνταγή» δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να την υπηρετήσω.

Υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει η μέρα κοιτάζοντας τα νούμερα;

Ναι, μου έχει χαλάσει η ημέρα, ευτυχώς για λίγο, δεν κρατάει πολύ. Το να πηγαίνει καλά μια εκπομπή είναι μια επιβράβευση. Όταν κάνεις μια εκπομπή και είσαι ευχαριστημένος με το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, αισθάνεσαι δηλαδή πως έγινε με αξιοπρέπεια, χωρίς να προσβάλλεις το τηλεοπτικό κοινό, νιώθεις καλά μέσα σου. Αν, όμως, νιώσω πως δεν μου αρέσει η εκπομπή που κάνω και δεν πάει και καλά, είμαι να σκάσω. Αν, βέβαια, η εκπομπή που κάνω με αντιπροσωπεύει, υπάρχει ωραίο κλίμα, με καλούς φίλους και ωραίους συνεργάτες, θα με πειράξει λιγότερο αν τα νούμερα δεν είναι πολύ καλά. Επίσης, μπαίνει και το προσωπικό κομμάτι. Με τον ΑΝΤ1 έχω άριστη σχέση και νιώθω χαρούμενη που είμαι εκεί. Πρέπει να πάμε καλά και για αυτούς τους ανθρώπους που με πιστεύουν.

Είσαι ανταγωνιστική;

Όλοι μου λένε πως δεν είμαι. Έτσι νομίζω κι εγώ. Αλλά και να είμαι, δεν το νιώθω. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ συνάδελφό μου. Έχω ζηλέψει, όμως, παραγωγές. Δεν με νοιάζει αν θα μιλήσω περισσότερο ή λιγότερο στην εκπομπή. Για αυτόν το λόγο θεωρώ πως έχω χτίσει καλές σχέσεις στην τηλεόραση. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα. Αλλά ούτε και όλες οι συνεργασίες είναι ίδιες. Είναι σαν το σχολείο. Ο ένας διπλανός τη μια χρονιά ήταν καλός, ο άλλος την επόμενη δεν σου βγήκε.

Είχες άποψη για τα πρόσωπα που θα σε πλαισίωναν στην εκπομπή φέτος;

Μου είπαν από το σταθμό πως σκέφτονταν να έρθει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και απάντησα «με πολλή χαρά». Μου αρέσει ο Δημήτρης, είναι έξυπνο παιδί. Ο Λάμπρος (σ.σ. Κωνσταντάρας) είναι ο τηλεοπτικός μου σύντροφος τα τελευταία χρόνια, τον αγαπάω και νιώθω ασφάλεια όταν είναι δίπλα μου. Είναι καλλιεργημένος και τον εκτιμώ, όπως και την οικογένειά του. Επίσης, ήταν ο Δημήτρης που μου πρότεινε τον Χρήστο Νέζο. Του απάντησα πως μου αρέσει κι έτσι το συζητήσαμε με το κανάλι και ήρθε.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!