tromaktiko: Πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Στήριξης Εθελοντισμού» από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Στήριξης Εθελοντισμού» από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης



Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης στην... Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ.Πεντέλης η «Ημέρα Στήριξης Εθελοντισμού».

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου και Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στην ομιλία του έκανε μία ιστορική αναδρομή του Κλιμακίου που λειτουργεί ήδη μία 15ετία με ιδρυτή τον ίδιο τον Δήμαρχο με το όραμα να αποτελέσει τον πυρήνα του Εθελοντισμού, δίνοντας όμως και το μήνυμα, πως οφείλουν όλοι και περισσότερο οι νέοι να δραστηριοποιηθούν εθελοντικά στο ντορό που χάραξαν οι παλιότεροι.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Διοικητή της 2470 Περιφέρειας Ρόταρυ κου Απόστολου Μαμάτα, η Προδιοικητής κα Kατερίνα Κοτσαλή-Παπαδημητρίου, Υπεύθυνη Δημόσιας Εικόνας του Ομίλου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πεντέλης κα Έλσα Απέργη και στη συνέχεια προβλήθηκε Ντοκιμαντέρ για τις δράσεις του Ομίλου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την επίδοση του σήματος του Ροταριανού Ομίλου στον Επίτιμο Πρόεδρο και τον Πρόεδρο του Κλιμακίου και των γιλέκων στους Εθελοντές του Κλιμακίου, χορηγία του Ροταριανού Ομίλου προς το Κλιμάκιο.








     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!