tromaktiko: Εισαγγελική έρευνα για να πέσει άπλετο φως στα Σκάνδαλα

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Εισαγγελική έρευνα για να πέσει άπλετο φως στα Σκάνδαλα



Του Γιάννη Κανελλάκη
Δημοσιογράφου

«Ρημαγμένη χώρα» χαρακτήρισε σε δηλώσεις του , την Ελλάδα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης. Και πώς να μην είναι ρημαγμένη κ. Μητσοτάκη, όταν... ολόκληρο το σόϊ σου στοιχίζει στο Ελληνικό Δημόσιο πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ το μήνα ; Αυτά γιατί αποφεύγεις να τα πεις στον ελληνικό λαό που τον έχετε καταδικάσει στη φτώχεια ;

Πόσα εκατομμύρια τον μήνα πληρώνει η Βουλή για τους τεμπέληδες βουλευτές ; Και στους συνταξιούχους ρίχνουν δακρυγόνα !!!

Φλόμωσε ο ελληνικός λαός με τις παπαρουνολογίες του καθενός για τις τηλεοπτικές άδειες ! Έλεος, κύριοι ! Έλεος ! Κλείστε το, επιτέλους αυτό το θεσμό, δηλητηριάσατε την ελληνική κοινωνία !

«Κλείδωσαν» για τον Μάρτη 2017 οι εκλογές. Η κυρία Μέρκελ θέλει να αντικαταστήσει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο. Τελικά, ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο ;

Σε δίκη το αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης από το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου για το πόθεν έσχες. Αν οι δικαστικοί λειτουργοί κάνουν έρευνες και σε πολλά λαμόγια των Μίντια, εκδότες και καναλάρχες θα βρουν πολλούς «απατεώνες, φοροφυγάδες και εκβιαστές» όπως λένε στα δημοσιογραφικά λημέρια.

Και μιας και μιλάμε για «απατεώνες» μήπως κάποιοι εισαγγελείς πρέπει να ασχοληθούν και με κάποιους τύπους που αγοράζουν ότι χρυσό κυκλοφορεί στην πιάτσα και το στέλνουν στο εξωτερικό κάτω από « περίεργες συνθήκες» όπως λένε αυτοί που ξέρουν ; Γέμισε η Αθήνα και όχι μόνο, με τέτοια «χρυσοπάζαρα», κ. Εισαγγελέα ! Ποιοι είναι αυτοί και ποιοι κρύβονται πίσω απ΄αυτούς ;

 Είναι αλήθεια ότι το Πανεπιστήμιο Ζωγράφου έκλεισε «ντιλς» με εταιρεία «σεκιούριτι» αντί δύο εκατ. ευρώ ; Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε αυτό από την στιγμή που υπάλληλοι έχουν μείνει απλήρωτοι για πολλούς μήνες, όπως καταγγέλλουν ; Παρόμοια «ντιλς» έγιναν και στον Ευαγγελισμό και τον «Άγιο Σάββα» όπως μας είπαν πηγές μας. Κατ΄αρχήν επιτρέπονται αυτά, κύριε υπουργέ Υγείας και κύριε υπουργέ Παιδείας ; Ποιοι τα πήραν ;

«Κερκίδα» σχηματίζουν κάποιοι «αεριτζήδες» σε καθημερινή βάση σε καφέ του Κολωνακίου. Καλά, δουλειά δεν έχουν ; Αλλά, απ’ ότι λένε «πρόκειται για λαμόγια, φοροφυγάδες και κλεφτρόνια του δημοσίου και άλλα τρωκτικά….» που τελειωμό δεν έχουν !

Λίγες ημέρες έμειναν πριν από τις αμερικανικές εκλογές και το επιτελείο της Χίλαρι κάνει αντιπολίτευση στον «ανερχόμενο» Τράμπ, με τις γκόμενες του πριν από δεκαετίες. Μετά λένε ότι αν θα χάσουν οι δημοκρατικοί θα φταίει ο Τράμπ…. Τα έργα τους και η πολιτεία τους θα φταίνε….

Αυτή η ιστορία με τα τζόκερ και τα στοιχήματα είμαι σίγουρος, όπως σίγουροι είναι και χιλιάδες άλλοι, ότι «χρήζει εισαγγελικής έρευνας!». Ακούγεται πολύ συχνά από συμπολίτες μας, ότι «πρόκειται, για κάποιον εμπαιγμό, προκειμένου να παρασύρουν τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για να παίξει με την… τύχη του». Μάλλον με κάτι άλλο παίζει…ο κόσμος!

Λυκούδης, Κανέλλη, Μπουτάρης, Λεβέντης, Γεωργιάδης, Μυταράκης, Ραγκούσης, Θεοχάρης, Πολύδωρας και μερικοί άλλοι που μου διαφεύγουν, θα ανεβάσουν «πολιτική επιθεώρηση», όπως είπαν κάποιοι βουλευτές και θα την ονομάσουν: «είμαστε και τα πρώτα νούμερα….». Σίγουρα, θα σπάσουν ταμεία….

Πολύ καλή ήταν η ατάκα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ότι «και τα σύνορα της δικής μας καρδιάς φθάνουν μέχρι τις Ινδίες…». Γυρεύοντας πήγαινε ο …. σύντροφος Ερντογάν να τ’ ακούσει….Καιρός ήταν.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα «πάθει ζημιά», όπως λένε, από κάποιους συμβούλους που έχει δίπλα του, όπως την «πάτησε και ο Γιώργος Παπανδρέου». Τι ήθελε ν΄απλώσει τραχανά με τις τηλεοπτικές άδειες; Χίλιοι άλλοι τρόποι υπήρχαν και υπάρχουν να τα πάρει χοντρά από τους «αεριτζήδες» των μίντια και όχι να τρέχει τώρα να βρει λύση. Ήταν όλα λάθος όσα επέλαξαν να κάνουν, ώστε να πάρουν τα εκατομμύρια και τώρα να τα επιστρέψουν ! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά άφησαν περιθώρια στον Μητσοτάκη να το παίζει «ρυθμιστής» τη συγκρότηση του ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης). Ας πρόσεχαν….

Ο Βούδας της Ραφήνας αφού χρεοκόπησε τη χώρα τώρα κάνει ταξιδάκια αναψυχής ανά την Ελλάδα και τα πέριξ αυτής ! Πλήρωνε εσύ ελληνικέ λαέ ! Και όχι μόνο αυτόν. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι κηφήνες που ζουν ως παράσιτα στο σβέρκο των Ελλήνων που δεινοπαθούν να τα «βγάλουν πέρα…». Κορυδαλλό, ρεεεεεε……

 Κόντρα νιούς, ρίαλ νιούς, Βήμα F.M., ράδιο Σκάι, Κόντρα Τ.Β. Αντ1. Για τους παραπάνω σταθμούς ρωτάνε εμένα να τους απαντήσω πόσα έχουν πάρει από το ελληνικό δημόσιο και αν κάποιοι από τους ιδιοκτήτες πήγαν φυλακή ή πρόκειται να πάνε. Μα, που θέλετε να ξέρω εγώ αγαπητοί μου ποιοι θα πάνε και πότε θα πάνε φυλακή ; Εισαγγελέας είμαι ; Όταν θα πάνε θα το μάθετε…

Πολύδωρος, Πολύδωρος που είναι στους διορισμούς πιο γρήγορος….. Να χαίρεσαι το …στρατηγό «Άνεμο».

Επιμένουν να με ρωτούν ποιοι το παίζουν αφεντικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Φλας και από πού κρατάει η σκούφια τους και ποιο είναι το παρελθόν τους… Μάλιστα κάποιος μου είπε : «Τρώει κολιό ο Πάνος;» Και όταν τον ρώτησα τι εννοεί μου είπε «ψάχτο και θα βγάλεις λαβράκι….» . Και το ….ψαρονέφρι καλό είναι.

Έρχεται ο Ομπάμα…. Ετοιμαστείτε για παραγγελίες αεροπλάνων, τανκς και άλλων στρατιωτικών εξοπλισμών…

Με αγωνία περιμένουν, λένε υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, την απόφαση του Εισαγγελέα που χειρίζεται σχετικό φάκελο με σκάνδαλα, να δουν την σύζυγο του Κρεμαστινού (που κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ιδιότητα), να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα δέκα εκατ. ευρώ τα οποία «έκαναν φτερά» επί προεδρίας της στον οργανισμό αυτό κι ακόμη τα ψάχνουν… Εξ αιτίας αυτής «της κομπίνας», όπως λένε υπάλληλοι, έμειναν χωρίς φάρμακα χρήστες ναρκωτικών ουσιών στον ΟΚΑΝΑ. Είπαν επίσης ότι «ο Κρεμαστινός μάχεται κάθε φορά να βγαίνει βουλευτής ώστε να έχει ασυλία σ΄όλα αυτά που σύντομα θα αποκαλυφθούν σε βάρος του. Και όταν εξετάζει ασθενείς να κόβει αποδείξεις και να μην φοροδιαφεύγει…» Συμβαίνουν και τέτοια ;

Τελικά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης έχει δίκιο σε όλα! Οι εξελίξεις πάντα τον δικαιώνουν. Γι’ αυτό και υπάλληλοι σε σχετικούς οργανισμούς, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία και άλλα, όπως και στο υπουργείο, τον στηρίζουν.

«Σήκω Λαμπράκη (ΔΟΛ) για να δεις το συγκρότημα της διαπλοκής». Σύνθημα που ακούστηκε από εργαζομένους σε συγκέντρωση για τις συνθήκες εργασίας και την μη καταβολή δεδουλευμένων…

Σ’ αυτή τη χώρα υποφέρουν οι έντιμοι και ζουν πλουσιοπάροχα οι απατεώνες, οι φοροφυγάδες και τα κλεφτρόνια του Δημοσίου. Δυστυχώς!!! Αλλά έτσι και ξεσηκωθεί αυτός ο λαός… Ο σώζων εαυτόν σωθείτω !

Φώφη Γεννηματά πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ ζητούν «να τα βρείτε με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου». Λένε ότι «ενωμένοι μπορείτε να πετύχετε ένα μεγάλο ποσοστό στις επόμενες εκλογές και ότι τα δύο Κινήματα, ΚΙΔΗΣΟ και ΠΑΣΟΚ μπορούν να ανακτήσουν και πάλι τις δυνάμεις τους χωρίς λαμόγια, απατεώνες και καιροσκόπους, που μπήκαν στα σοσιαλιστικά κινήματα μόνο και μόνο για να κλέψουν το ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό, όπως και σε άλλα κόμματα».

Εκλογές εκπαιδευτικών : Μια από τα ίδια….ΔΑΚΕ –λιστες και ΔΑΚΕ-λιστριες νοσταλγούν να γίνουν «σοσιαλίστριες». Εκλογές «φενάκη», όπως ακούστηκε στα πέριξ…

Και τρεις τηλεοπτικές άδειες καλές και αρκετές είναι….

Με ύφος υπουργού επισκέφθηκε το υπουργείου Εσωτερικών η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Τόση βιασύνη πια για ένα υπουργείο ;

Οι νέοι επιστρέφουν από το εξωτερικό, όπως λένε στοιχεία αρμοδίων υπηρεσιών. Επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας.

Ποιους «διεφθαρμένους δημοσιογράφους, πολιτικούς και συνδικαλιστές τους έχουν ταυτίσει με τις αστακομακαρονάδες;». Τους τσάτσους, τους ρουφιάνους και τα τρωκτικά.

Πιάσανε επ’ αυτοφώρω γιατρούς και νοσηλευτές να παίρνουν φακελάκι στον Ευαγγελισμό! Ντροπή σε όλους!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!