tromaktiko: Γιάννενα: «Έβαζε χέρι» σε εμπορεύματα καταστήματος που εργάζονταν και τα έδινε στον ...

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Γιάννενα: «Έβαζε χέρι» σε εμπορεύματα καταστήματος που εργάζονταν και τα έδινε στον ...



Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο...
έλληνες, ηλικίας 36 και 45 ετών, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της υπεξαίρεσης, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος ιδιοποιούνταν  από εμπορικό κατάστημα στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος, εμπορεύματα, τα οποία στη συνέχεια παρέδιδε σε 45χρονο ιδιοκτήτη ομοειδούς καταστήματος, προκειμένου να τα μεταπωλήσει σε χαμηλότερη τιμή και να αποκομίσουν από κοινού παράνομο περιουσιακό όφελος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων, αφαιρεθέντα εμπορεύματα ενώ στην κατοχή του 36χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπρόσθετα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (43,9) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (960) ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!