tromaktiko: MONO για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και μόνο στο farmakeioaggelidis.gr ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

MONO για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και μόνο στο farmakeioaggelidis.gr ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ!



Προσφορές υγείας από το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό φαρμακείο της Ελλάδας. Καταπολεμήστε την κόπωση, διορθώστε τον μεταβολισμό και το νευρικό σας σύστημα και δημιουργήστε "αντιγήρανση" στον οργανισμό σας από τις πρώτες κιόλας ημέρες με προϊόντα Terranova και Doctor's Formula με εκπτώσεις από 40% έως 43%. Ανακαλύψτε τα πιο κάτω...






Bionat Terranova CoQ10 30 mg Complex 50caps
Μοναδική σύνθεση για μεγιστοποίηση της απορρόφησης του συνένζυμου Q10
Συνένζυμο Q 10 ενισχυμένο με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood με ιπποφαές, ακάι μπέρρυ, αγκινάρα και φλοιό ρυζιού. Τα φυσικά έλαια που περιέχονται στο Magnifood, μεγιστοποιούν την απορρόφηση, τη βιοδιαθεσιμότητα, τη δράση και τη σταθερότητα του συνένζυμου Q10. Επιπρόσθετα εφοδιάζει τον οργανισμό με όλα τα οφέλη των φυσικών βιταμινών, μετάλλων, ένζυμων και συστατικών για μέγιστη απόδοση. Το συνένζυμο Q10 έγινε ιδιαίτερα γνωστό ως πολύτιμο συστατικό αντιγήρανσης σε καλλυντικές κρέμες περιποίησης. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.


Το B-COMPLEX είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Η λιποσωμιακή σύνθεση του προϊόντος επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών του. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 4ml / ημέρα (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού) Ανακινήστε πριν από κάθε χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 14344/11-2-2016 Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Σ/Δ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή Θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, Βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ιδιαίτερες προφυλάξεις συντήρησης του προϊόντος: Φυλάσσετε σε ψυγείο μετά το πρώτο άνοιγμα. Καταναλώστε το εντός 45 ημερών μετά το πρώτο άνοιγμα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!