tromaktiko: Απίστευτο: Έπρεπε να απορριφθεί η απόφαση για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο: Έπρεπε να απορριφθεί η απόφαση για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ!



Δεν έχει προηγούμενο η χαώδης κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Η προσφυγή του σωματείου ΑΣ Κηφισιά 2010, που έφερε τα... πάνω - κάτω και είχε ως συνέπεια την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ δεν έπρεπε να γίνει δεκτή η προσφυγή. Και η αιτία είναι ότι το σωματείο δεν είχε προσκομίσει το παράβολο ύψους 3.000 ευρώ, οπότε το Διαιτητικό Δικαστήριο κακώς μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, όπως αναφέρει η ''Live Sport''.

Στον αντίποδα όμως το Διαιτητικό την εκδίκασε κανονικά στις 11 Οκτωβρίου και μάλιστα μία ημέρα μετά δικαίωσε κιόλας την Κηφισιά, ακυρώνοντας τις εκλογές της ΕΠΟ που είχαν οριστεί για τις 26/11 στα Χανιά, ενώ διόρισε προσωρινή διοίκηση στην ομοσπονδία με τους: Στράτο, Σφακιανάκη, Αγραφθιώτη, Σκαρτάδο, Βαλαώρα, Τουντσιάρη, Παναγιωτάκη, Τζανόπουλο, Γαβριηλίδη, Παππά, Καραβασίλη, Παπαπετρίδη, Γκίτσιο, Βακάλη, Βούρβαχη, Δημητρίου και Σταράκη ως τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Γι' αυτήν εξάλλου την απόφαση παρενέβη η FIFA, καταργώντας την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και διόρισε τους δικούς της εκλεκτούς (Δρόσο, Μπάρτζη, Βρύζα, Δέδε, Γέροντα και Μπίκα ο οποίος παραιτήθηκε), ως προσωρινό σχήμα στην ΕΠΟ.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!