tromaktiko: Πέρα Χαβάρι Ηλείας: Δηλητηρίασε τον σκύλο της γειτόνισσας της για να την εκδικηθεί επειδή ...

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Πέρα Χαβάρι Ηλείας: Δηλητηρίασε τον σκύλο της γειτόνισσας της για να την εκδικηθεί επειδή ...



Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμαλιάδας συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου μια γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι πέταξε έξω...
από το σπίτι της γειτόνισσας της στο Πέρα Χαβάρι Ηλείας δηλητηριασμένη τροφή με αποτέλεσμα να πεθάνει ένα μαύρο Γκριφόν που η Μαρία Καπετάνου - Πίκουλα είχε υιοθετήσει από τα Τρίκαλα για να το σώσει.Για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί δικάσιμος καθώς από κτηνίατρο πάρθηκε δείγμα του στομάχου ώστε να εντοπιστεί το είδος του δηλητηρίου από την τοξικολογική εξέταση. Την γυναίκα που πέταξε την φόλα – λίγο πριν φύγει για τη δουλειά της – με σκοπό την εξόντωση του σκύλου είδε ένας γείτονας λίγο μετά τις 07:00 το πρωί και έτσι ενημέρωσε την κα Καπετάνου για το ποιος είναι δράστη του εγκλήματος.

Δηλητηρίασε το σκυλί για λόγους αντεκδίκησης

Έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η δράστης είναι αδερφή της γυναίκας που η οικογένεια της κακοποιεί συστηματικά τα οικόσιτα σκυλιά κάτι το οποίο είχε κάνει γνωστό μέσω facebook η κα Καπετάνου. Μάλιστα για το περιστατικό είχαμε κάνει έκκληση και από το www.zoosos.gr ενώ είχαμε ενημερώσει και την εισαγγελέα Αμαλιάδας και το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας ζητώντας να παρέμβουν. Ενώ για το θέμα είχαμε ενημερώσει και τον Φιλοζωικό Σύλλογο Λεχαινών «Αδέσποτα - Δικαίωμα στην ζωή» που με τη σειρά του ζήτησε από τους αστυνομικούς να παρέμβουν.


Με αφορμή αυτή την ανάρτηση και καθώς ενημερωθήκαμε για το θέμα από το Πολιτιστικό και Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ» ενημερώσαμε τις αρχές στις 22 Νοεμβρίου.

«Θέλοντας να σώσω το σκυλί που υποφέρει καθώς το κακοποιούν οι γείτονες τελικά έχασα το δικό μου» εξήγησε στο www.zoosos.gr η κα Καπετάνου που δηλώνει συγκλονισμένη από την απανθρωπιά του είδους μας.

Το σκυλί για το οποίο είχαμε κάνει έκκληση αφού κινδυνεύει από την ασιτία πλέον οι ιδιοκτήτες του άλλαξαν θέση και το έφεραν πιο κοντά στο σπίτι τους εντούτοις παρά το γεγονός ότι από τις 22 Νοεμβρίου έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι ακόμα δεν έχει γίνει καταγγελία σε βάρος του δράστη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!