tromaktiko: ΥΠΟΠΤΑ και ΒΡΩΜΙΚΑ “παιχνιδάκια” κατά της Ελλάδος και υπέρ της Τουρκίας παίζουν οι...

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΥΠΟΠΤΑ και ΒΡΩΜΙΚΑ “παιχνιδάκια” κατά της Ελλάδος και υπέρ της Τουρκίας παίζουν οι...



Πονηρά και ύποπτα “παιχνιδάκια” κατά της Ελλάδος και υπέρ της Τουρκίας παίζουν οι Ισπανοί που είναι υποχρεωμένοι να ανεβάζουν όλες τις ΝΟΤΑΜ από την ονομαζόμενη περιοχή Navaria III ,που περιλαμβάνει το Αιγαίο...
Διαρκώς οι Ισπανοί αναρτούν άμεσα τις προκλητικές ΝΟΤΑΜ των Τούρκων και συστηματικά …ξεχνούν τις ελληνικές! Παρά το γεγονός ότι ο ακόλουθος Άμυνας της ισπανικής πρεσβείας κλήθηκε στο ΥΠΕΘΑ για ν΄ ακούσει τα σχετικά παράπονα,το πρόβλημα συνεχίζεται!

Όπως προκύπτει από τη φωτογραφία ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει καμία ελληνική αγγελία, ενώ την τουρκική 708 που κλείνει από Β-ΒΔ όλη την Κύπρο, τη σήκωσαν άμεσα χθές.Σαφώς και υπάρχει θέμα και όλα όσα λένε οι των επιχειρήσεων και της Υδρογραφικής είναι απλές δικαιολογίες. Η Υδρογραφική όπως και η ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ είναι “εργαλεία” πολιτικής Εθνικής Άμυνας και δεν πρέπει να συμπεριφέρονται ως κακές δημόσιες υπηρεσίες.

Το περασμένο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 το τουρκικό ΓΕΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση ότι παρενοχλήσαμε δικά τους μαχητικά στο “διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου τα οποία έκαναν εκπαιδευτική πτήση” την Παρασκευή 25/11 ξεχνώντας να πεί ότι τα Α/Φ ήταν οπλισμένα και οι εκπαιδευτικές πτήσεις δεν γίνονται με οπλισμένα Α/Φ.

Με ποιο τρόπο στη σημερινή εποχή της άμεσης επικοινωνίας και διάδοσης μηνυμάτων θα μάθει ο πολύς κόσμος την προκλητική στάση των Τούρκων και την ελληνική αντίδραση;


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!