tromaktiko: Βόλος: Έδεσαν και σκότωσαν τη Μαρία Σταμάτη - Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Βόλος: Έδεσαν και σκότωσαν τη Μαρία Σταμάτη - Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία!



Ανατροπή με νέα στοιχεία στο αποτρόπαιο έγκλημα. Οι δολοφόνοι λήστεψαν και σκότωσαν την άτυχη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της...

Νέα στοιχεία για τους δολοφόνους της άτυχης 86χρονης Μαρίας Σταμάτη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της, στις 30 Αυγούστου του 2009 από φιλικό της πρόσωπο, φιμωμένη και δεμένη με ταινία, οδήγησαν χθες στη σύλληψη 25χρονου Βολιώτη. Μετά από 7 χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στην Εισαγγελία Βόλου τα αποτυπώματα ενός ακόμη ατόμου, τα οποία ταυτοποιήθηκαν. Η Ανακρίτρια Βόλου έβγαλε ένταλμα σύλληψης εναντίον 25χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση με κίνητρο τη ληστεία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έκαναν χθες το πρωί αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Ο 25χρονος κρατείται στην Αστυνομία και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, αρνείται να παραδεχτεί οποιαδήποτε συμμετοχή του στις πράξεις. Φέρεται να δηλώνει ότι επισκεπτόταν την ηλικιωμένη με τη γιαγιά του συχνά και αποδίδει εκεί την εύρεση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 86χρονη βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της το κίνητρο των οποίων σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας ήταν η ληστεία. Η εξιχνίαση της υπόθεσης είχε γίνει δύο χρόνια μετά, όταν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση προχωρώντας σε συλλήψεις έντεκα ατόμων, εκ των οποίων οι έξι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, και σχηματίζοντας δικογραφία κατά άλλων δεκατεσσάρων ατόμων.

Η οργάνωση μετρούσε πέντε δολοφονίες ηλικιωμένων μοναχικών, δεκαπέντε ληστείες σε Λάρισα και δεκαεννέα ληστείες στο Βόλο. Προφυλακιστέοι είχαν κριθεί μεταξύ άλλων τρεις Αλβανοί 24, 25 και 39 ετών και μία Ελληνίδα ηλικίας 37 ετών. Από τις έρευνες προέκυψε ότι τα μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης ευθύνονται για το θάνατο 86χρονης Μαρίας Σταμάτη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!