tromaktiko: Τούρκος ΥΠΕΞ: "Ηλίθιος ο Καμμένος" - "Σεισμός" στο γραφείο του στο ΓΕΣ [Όλο το χρονικό]

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Τούρκος ΥΠΕΞ: "Ηλίθιος ο Καμμένος" - "Σεισμός" στο γραφείο του στο ΓΕΣ [Όλο το χρονικό]



Ανακοίνωση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών...


Σ’ αυτή την ανακοίνωση, οι Τούρκοι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «για ακόμη μία φορά καλούμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο να ενεργεί με ευθύνη και σοβαρότητα», ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι «αρνούμαστε να προβούμε σε ίδιες ενέργειες και τοποθετήσεις από εδώ και στο εξής».

Αναλυτικά:

Η δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών έχει ως εξής:

«Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον Προέδρο της Δημοκρατίας, στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής, την 1η Δεκεμβρίου.

Η οργάνωση ΕΟΚΑ, η οποία έχει εμπλακεί σε πράξεις τρομοκρατίας στην Κύπρο, έχει καταστρέψει τις όποιες συνεταιριστικές προσπάθειες έγιναν μεταξύ των δύο χωρών. Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής άμυνας, κ. Καμμένο για άλλη μια φορά, να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής».



Καμμένος: «Ηλίθιες οι δηλώσεις Ερντογάν»

«Από δω θέλω να στείλω και ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που τολμούν να αμφισβητούν τις διεθνείς συνθήκες, το διεθνές δίκαιο και να κάνουν προκλητικές δηλώσεις. Από τη μία μεριά έχουμε την Τουρκία, που με συνεχείς δηλώσεις προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Η απάντηση η δική μας, η απάντηση που δίνουμε με βάση το διεθνές δίκαιο, της προάσπισης τη εθνικής κυριαρχία της χώρας, του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη Συνθήκη της Λωζάννης θα επιστρέψουν στη Συνθήκη των Σεβρών» είχε πει ο Πάνος Καμμένος χθες από το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Τούρκοι "μπαίνουν" στο Καστελόριζο - Νέα τουρκική ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Σε νέα κίνηση προκλητικότητας...

ΔΕΙΤΕ Λεπτό προς λεπτό τα συμβάντα της Λεπτό προς λεπτό τα συμβάντα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 στα Ίμια [video]

Το χρονικό του επεισοδίου στα Ίμια (30-31 Ιανουαρίου 1996)...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!