tromaktiko: Το SMS του ΔΗΣΥ που προκάλεσε έκπληξη και αντιδράσεις κατά Αβέρωφ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Το SMS του ΔΗΣΥ που προκάλεσε έκπληξη και αντιδράσεις κατά Αβέρωφ



Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έστειλε SMS στους...
ψηφοφόρους για να διευκρινήσει ποιον υποψήφιο υποστηρίζει στον Δήμο Λάρνακας.

Αποτυχημένη επικοινωνία; Λανθασμένη στρατηγική; Ελλιπής ηγεσία; Δεν γνωρίζουμε τι από όλα ισχύει, αλλά οι ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Συναγερμού στο Δήμο Λάρνακας έλαβαν ένα SMS που τους... ενημερώνει ότι το κόμμα στηρίζει μόνο τον Αλέξη Μιχαηλίδη για το Δήμο της Λάρνακας και κανέναν άλλον υποψήφιο.

Αναλυτικά, το SMS που προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφού όσοι το έλαβαν το θεώρησαν ως "εντολή" εκ της ηγεσίας του κόμματος για να μην... υπάρξουν παραστρατήματα, αναφέρει τα εξής:
Βέβαια, το μήνυμα αυτό μάλλον δείχνει ότι στην Πινδάρου έχουν χάσει... την ψυχραιμία τους με τα όσα βλέπουν να έρχονται στις δημοτικές εκλογές, ειδικά στη Λάρνακα, όπου οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Συναγερμού έχουν στραφεί στους άλλους υποψήφιους, όπως ο Πέτρος Χριστοδούλου και ο Λούης Δημητρίου, αφού διαφώνησαν εξαρχής την υποψηφιότητα του Αλέξη Μιχαηλίδη, τον οποίο δεν στήριξε το Δημοκρατικό Κόμμα, από τις τάξεις του οποίου προέρχεται, αλλά συνέχισε να τον στηρίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Οι αντιδράσεις και οι φωνές των Λαρνακέων έχουν φτάσει στην Πινδάρου, αλλά εάν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών δεν είναι εκείνα που περιμένουν στον Συναγερμό, ειδικά στους μεγάλους Δήμους, τότε είναι βέβαιο ότι θα τεθεί θέμα για την ηγεσία του κόμματος και τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!