tromaktiko: Ποιοι γιατροί πρέπει να υποβάλουν οπωσδήποτε δήλωση “πόθεν έσχες” έως τις 15 Ιανουαρίου 2017

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ποιοι γιατροί πρέπει να υποβάλουν οπωσδήποτε δήλωση “πόθεν έσχες” έως τις 15 Ιανουαρίου 2017



Δήλωση “πόθεν έσχες” πρέπει να υποβάλουν έως τις 15 Ιανουαρίου οι διευθυντές και συντονιστές διευθυντές γιατροί, οι οποίοι...
υπηρετούν σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ, σε στρατιωτικά, πανεπιστημιακά νοσοκομεία, κλινικές και εργαστήρια, καθώς και στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ).

Όπως έχει ανακοινωθεί από τη Γενική Γραμματεία για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, το περιεχόμενο των δηλώσεων δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί. Στην ανακοίνωση αναφέρονταν τα εξής:

“Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης κατά κανόνα δεν δημοσιεύονται. Εξαιρούνται μόνο οι δηλώσεις που υποβάλλουν ο πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό ή το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, οι υπουργοί, οι αναπληρωτές υπουργοί και οι υφυπουργοί, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές και οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι και όσοι διαχειρίζονται τα οικονομικά των προαναφερθέντων πολιτικών κομμάτων.

Οι δηλώσεις υπόκεινται σε δημοσιοποίηση στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής. Ως προς το θέμα των δηλώσεων που δημοσιεύονται δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με όσα ίσχυαν με τον προηγούμενο νόμο”.

Η δήλωση υποβάλλεται φέτος ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής που θα βρείτε εδώ.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!