tromaktiko: 20 χρόνια για τον πατέρα και τον φίλο του που ΒΙΑΖΑΝ το 12χρονο γιο του στο Άργος

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

20 χρόνια για τον πατέρα και τον φίλο του που ΒΙΑΖΑΝ το 12χρονο γιο του στο Άργος



Ομόφωνα ενόχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης τον πατέρα και τον σύντροφό του από το Άργος οι οποίοι βίαζαν τον 12χρονο γιο του πρώτου που πάσχει από νοητική στέρηση...

Αν και ο εισαγγελέας ζήτησε την ανώτατη ποινή για τους δυο κατηγορούμενους, το δικαστήριο επέβαλε στον καθένα συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς να τούς αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Έτσι, πρόκειται να οδηγηθούν και οι δυο στις φυλακές.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος τους, χωρίς, ωστόσο, να αμφισβητήσουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τα οποία τα απέδωσαν σε κακές παρέες που είχε το παιδί όταν έμενε με τη γιαγιά του.

Ο εφιάλτης για τον ανήλικο ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Μαΐου, όταν η γιαγιά του έφυγε από το Άργος. Από εκείνη τη στιγμή στο σπίτι όπου διέμενε με τον πατέρα του εγκαταστάθηκε ένας ακόμα άνδρας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δύο άνδρες θώπευαν τον ανήλικο και στο τέλος τον βίασαν αρκετές φορές με αποτέλεσμα το αγοράκι να ζητήσει από τη γιαγιά του να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μετέφερε στην κόρη της, τα όσα της αφηγήθηκε ο εγγονός της και οι δύο γυναίκες κατέφυγαν στην Αστυνομία και στη συνέχεια ζητήθηκε η συνδρομή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα όσα τους έλεγε το θύμα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε ότι το παιδί είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!